Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Valakit utólag fel lehet...

Valakit utólag fel lehet jelenteni állatkínzásért?

Figyelt kérdés
lehet, hogy nem is számít annak. a lényeg az, hogy kimentek külföldre élni, a kutyát otthagyták a lakásba, igaz nekem adták a kulcsot, hogy etessem, meg itassam meg, meg vigyem le néha sétálni. arról volt szó, hogy magukkal viszik majd. igen ám, de a történet úgy alakult, hogy még pénzt sem küldtek 9 hónap alatt.bocsi egyszer küldtek 3 ezer forintot, hogy etessem meg a majd 35 kilós kutyát. a saját pénzemen etettem, volt olyan, hogy én nem ettem, de a kutya igen. szóval ki akarták vinni külföldre maguk után, de úgy alakult, hogy még sem kellett nekik a kutya.(ebben csak az a vicc, hogy az az ismerős szült egy gyereket, nem tudom, mi lesz, ha ráun a saját gyerekére. beadja egy intézetbe?) én és a testvérem hoztuk el a lakásból, és kerítettünk neki nagyon rendes, szerető gazdit.(közben hazajött az az ismerős, nem is érdekelte, hogy nincs ott a kutya, lezárta a lakást és visszament.)ami még bosszant, hogy azt a kutyát 3 évvel ezelőtt ők hozták ki a menhelyről.:( de most már boldog a kutya.
2012. nov. 4. 14:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Még ha fel is jelentenéd őket, semmit nem csinálnának, csak kb a pofádba röhögnének. Ez nem állatkínzás, csak oltári nagy bunkóság. Én a helyedben behajtanám a gazdikon a pénzt amit a kutyára költöttél. Szép dolog volt, hogy új gazdit kerestél a kutyának.
2012. nov. 4. 14:34
 2/4 anonim ***** válasza:

Pontosan, ahogy az első írta.

Nyújtsd be a számlát neki, az ilyen tetű megérdemli.

És tényleg rendes vagy:))

2012. nov. 4. 14:46
 3/4 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy sajnos nem tudom rajuk behajtani a pénzt. nem tudom hol laknak, csak azt, hogy külföldön élnek. de már nem érdekel. ha más körülmények között élnék én magam fogadtam volna be a kutyát. de köszönöm nektek, csak nem szeretem, ha az állatok szenvednek.
2012. nov. 4. 14:59
 4/4 anonim ***** válasza:

A menhelyesek elvileg számon kérik a kutyák sorsát, csak úgy nem lehet a menhelyről hozott kutyust tovább passzolni. Állatkínzásért biztosan nem lehet őket feljelenteni. Te meg csak akkor kaphatnál pénzt, ha szerződést kötöttetek volna. Úgyhogy ez veszett fejsze nyele. És amúgy rendes embereknek tűntek? Mert aki menhelyről hoz el kutyát, az általában jó ember, ezért is furcsa a viselkedésük. Nem lehet, hogy időközben meghaltak esetleg?

Az nagyon emberséges dolog volt tőled, hogy etetted a kutyust és a sorsáról is gondoskodtál! :)

2012. dec. 25. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!