Németjuhász lakásban tartásáról mit gondoltok?
Diesel, én vagyok sötét? Te, aki azzal érvel, hogy a kutya valójában a panelban szeret lakni, mert ha választhat bemegy, te aztán marha okos vagy. Persze, hogy bemegy a gazdája után, persze, hogy bemegy, ha ott érik a jó benyomások. Ha minden nap megvernéd a szobában, megnézném mikor menne be a lakásba. Hogy ennyire ne legyen fogalma az embereknek a kutyákról, ez valami elképesztő.
Szóval, aki az udvaron tartja a kutyáját, az automatikusan lesz@rja? Aki meg beviszi a lakásba, az az isten, ő szereti a kutyáját, ő foglalkozik vele. Te tényleg hülye vagy. :D Amúgy a kutyáim nem csak leülnek, elvégezték az alapvető engedelmességi tanfolyamot (a spáni csak 7 hónapos, a goldiet meg előtte nem sokkal fogadtam örökbe), jövő tavasszal megyünk a haladó csoportba, és a nyáron már szeretnénk szerepelni a bemutató csapatban is, sőt a goldie hajlik az agilitire is, vele szeretnék ezen az úton is elindulni. Amúgy 700 forintos tápot esznek, van meleg helyük, naponta foglalkozom velük, ha lehet, órákig. Az udvaron tartom őket, mert nem valók a lakásba. Persze aki annyira hülye volt, hogy beállt panelpatkánynak, az nyilván védi a mundér becsületét, és bemeséli magának, hogy a kertes házban még szarabb is a kutyának (LOL); de hidd el, a kutya természetes közege a természet, nem a bőrkanapé.
Ne erőlködj 40%!Bármit írsz, szavaidnak semmi hitele, mert a stílusod - hogy a másikat csípőből lehülyézed - minden szavad értékét megkérdőjelezi. Ilyen arrogáns embernek, mint amilyen te lehetsz, nincs hitele.
Máskor is így szólhatsz hozzá, jelzi a 40 %-od.Nem azzal lehet gond, amit mondasz, hanem ahogy mondod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!