Mit csináljak? Mindenki oda engedi a kutyáját az enyémhez, de az enyém nem akar barátkozni, rehabilitálnám, de így nem lehet!?
Van egy bichonom akit fiatal korában nagyon sokszor megtámadtak (kis és nagytestű kutyák is) így félelmi agressziója lett,én nap mint szigorúan betartok mindent a sétával kapcsolatban, amit olvastam,de egyszerűen alig jutok egyről a kettőre,mert mindenki azt hiszi,hogy barátkozni akar a kutyám,pedig nem!! és persze flexivel engedik oda, és amikor a kutyám oda kap ,mert a másik túl közel jött akkor én vagyok a hülye,hogy egy vadállattal rohangálok (mellesleg rövid pórázon van mindig és kistestű)
ha egy kutya 1 méternél közelebb jön akkor szokott már vicsorítani,és mivel a flexivel a másik gazda nem tudja megállítani a kutyáját olyan gyorsan ott teremnek azok a kutyák,hogy időm sincs szólni,hogy ne engedjék oda..jövő nyáron elviszem kutyasuliba a kutyámat,mert itthon hiába próbálok haladni,nem sikerül..
Én lennék a hibás így ,hogy a kutyám oda kap?? egyáltalán mit tehetnék?? késő mire szólnák a kedves gazdinak,mert a kutyák mindig vagy 10 m-el előrébb járnak mint a gazdák..
Ez a baj,hogy itt nincs megszokott falka!!! Van egy két ember aki együtt sétáltat kutyát,de ott inkább az emberek hozzáállásával van a gond..
a szüleim nem fizeték volna ki a kutyasulit,sőt most is hülyeségnek tartják ezért nem lett elvíve, 2 éve próbálok diák munkára menni,de nem volt munka, érettségi után egy picit több esélyem lesz vmi munkára és akkor végre elvihetem kutyasuliba..
igen jó kutyasuli csak drága sajnos..
Kistarcsán ingyen segítenek vagy oda is kell fizetni???
mert nekem nincs 20-30 ezrem,hogy egy szocializációs tréninget végig csináljak,azért is akartam jövőre elmenni hiába,hogy az sok idő,de akkor fogok tudni dolgozni,amúgy ha sok kutya veszi körül akkor megvan szeppenve,mert volt állatvédelmi nap itt és rengeteg kutya volt kint,és hát nem volt mérges mindegyikre,szóval lehet,hogy ott is jól viselkedne,de nem tudom,ha ingyenes szívesen ellátogatok oda..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!