Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám a fűre pisil, mit...

A kutyám a fűre pisil, mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés

Régen nem csinált ilyet, csak kb 3 hónapja. Azt hallottam, hogy a borsot nem szeretik a kutyák. Ez tényleg hatásos? És ha szórok a fűre nem lesz tőle baja?

Előre is köszönöm! :)

2012. nov. 1. 20:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Simán le fogja pisilni, ne pazarold a drága fűszert, a fűnek sem tesz jót. Inkább tiltsd le a fűre pisilésről, és vidd oda pisilni, ahova szeretnéd, hogy járjon. Esetleg megpróbálhatod kideríteni, miért nem oda jár már, miért lett az rossz hirtelen, vagy mitől vonzóbb most a fű.
2012. nov. 1. 20:23
 2/8 anonim ***** válasza:
69%
amugy hova kéne pisilnie? a járdára? most komolyan.
2012. nov. 1. 20:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Van, akinek van kitaposott, homokos-földes, vagy gazos, szóval nem füves rész a kertjében.
2012. nov. 1. 20:38
 4/8 A kérdező kommentje:
a 2. válaszolónak elég szegényes a fantáziája ...
2012. nov. 1. 20:46
 5/8 anonim ***** válasza:
66%
nem, de most komolyan. az én kertemben van fű, meg járda. Az utcán is van füves rész meg járda. Ezenkivül még mi van??? és ugy vagyok vele, hogy inkább a fűre pisiljen, mint a járdára. Amugy is vagy kert vagy kutya. ha meg nem akarom, hogy valahova becsászkáljon, akkor egyszerűen lekeritem.
2012. nov. 1. 21:04
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez engem is érdekelne! Hova kéne pisilnie?
2012. nov. 2. 07:26
 7/8 A kérdező kommentje:

úristen mi van veletek?!

nem hallottatok még tanyáról? :P van nagy homokos rész meg ilyen gazos, ami csak le van nyírva fűnyíróval (meg veteményes is, de oda szerencsére nem megy be)

én mondtam már anyumnak hogy kerítsük el, de valahogy ez eddig nem jött össze :/

2012. nov. 2. 08:04
 8/8 anonim ***** válasza:
akkor vedd pórázra az elején, és csak ott engedd el, ahol pisiltetni akarod.
2012. nov. 2. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!