Az étvágyával egyébként sem vagyok megelégedve. Széles palettát próbáltam neki nyujtani. 9 hónapos yorki középtermetű kan kutyus. Vékony testalkatú, de már hetek óta nem tetszik az étvágya. Hordom a m.helyemről a maradék kaját, de a húsos csontokat is alig akarja enni. Próbáltam felvágottat, vettem már többször konzervet, hogy legyen vésztartalék, ahhoz hozzá se nyúl. Száraz tápot is vettem neki, azt nagy nehez fogadja el... de abból is keveset.
Kétszer adok neki enni ... mielőtt indulok dolgozni, aztán amikor hazaérek... délután.
Most el vagyok keseredve, mert ráadásul nyalakodós kutya ... de így kedvem sincs babusgatni :(
Hogy érted, hogy mossam ki a száját? Mivel?
Tegnap vettem neki kétfajta száraz tápot ... az egyik drágább, zsíros, sok fehérje tartalommal... végül is ette.
Egyébként azóta csak keveset van az udvaron, mert egyedül nem engem, hogy kóricáljon
Másrészt a vakolatomat, a linót, a tapétámat is szedi le :(
De csak amikor nem vagyunk otthon ... nagyon rosszcsont :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!