Van olyan tisztítószer aminek a szagától a kutya nem fog az adott helyre pisilni?
Mi egészen régóta domestosos vízzel mosunk fel, ha baleset történik és valamelyik kutyánk bepisil. A sima mosószeres víz nem ér semmit, tapasztalat. Megérzi alatta a saját szagát.
Egyébként azt fontos lenne tudni, hogy a saját szagára jár-e vissza és pisil pont oda, vagy egyszerűen csak már nem bírja tovább és véletlenül sikerül így. A véletlenre túl sok megoldás nincs. A szomszédot kell gatyába rázni, normális gazdi amúgyis összetakarítana maguk után, nem hagyná ott neked éktelenkedni. A domestosos víz fertőtlenít (kellő arányban hígítsd így nem okoz senkinek gondot), ha erre sem múlik el a probléma, akkor nem a kutya ösztöneiben kell keresni a problémát.
Jó megoldás a bors, csak hetente fiset kell kiszórni mert elveszti az aromáját.
Ennél van még jobb is a klórmész ez olcsóbb és fertőtlenít is. az ajtóra nem tudod szórni ezért a lábtörlőre kell.
tapasztalatból írom mert sajnos én is voltam ilyen cipőben, mert szoktam lépcsőházakat takarítani.
Ez még mindig nem a legjobb megoldás mert ha nem nálatok pisil oda attól még meg fogja tenni pár méterrel odébb.
Végső megoldás ami hosszadalmasabb: Táras-házi törvények szerint a szomszédoktól engedélyt kell kérni a kutya tartására ha ez nem történt meg el lehet távolítani a kutyát.
www.takaritas-szeged.hu
A legegyszerűbb: parfüm.
Én a kertben lévő virágjaim leharapásától is így tántorítottam el a kutyámat; neked kellemes, de a kutya gyűlöli :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!