Szerintetek télen viszik a kiskutyákat?
Most lett ivar érett a Golden Retriever kutyám!Szerintetek érdemes lenne fedeztetnem?Úgy értem télen el is tudnám adni
a kölyköket?
CSAK ÉRTELMES VÁLASZOKAT KÉREK
Divat kutya. Most már sem nyáron, sem más évszakban egyáltalán nem biztos, hogy lesz gazdája a kiskutyáidnak.
Mi okból akarod elletni?
Igaza van az előttem válaszolónak.
Én még annyit tennék hozzá, hogy mivel gondolom nem egy ,,nagy nevű,, kutya, ezért egyébként sem kapnál érte túl sokat. Gondolj abba is bele, hogy milyen költségei vannak egy vemhességnek, ill. egy alom kutyának... És mit csinálsz, ha nem viszik el a kölyköket??
Most lett ivarérett...Végülis egy 13 éves kislány, akinek megjön az első menstuációja is tud szülni, csak épp nem mondanám se egészségesnek, se etikusnak.
A másik: csak a google arra h eladó golden retriever több, mint 100ezer találatot hoz. Akkor szerinted nincs annyi kutya, amennyivel dunát lehente rekeszteni?
Miért akarod tönkretenni a saját kutyádat? Miért belőle akarsz megélni? Miért egy átratlan állatot kell kizsákmányolni? Ha ezekre nekem ÉRTELMES választ adsz, esküszöm támogatni foglak....
Nem mert,
1: első tüzelés
2: fogalmad sincs a tenyésztésről
3: gondolom nincsenek meg a szűrései
4: a közhiedelemmel ellentétben nem kell egy szukát életében egyszer elletni
5: ne a kutyából akarj hasznot húzni
Megnéztem most direkt expresszen, 106 golden hirdetés, ez minimum ennyi kutyát jelent, de ugye általában egy alomban nem egy kutya születik és ez csak egy ilyen oldal.
Gondold át még egyszer, hagyd a dolgot a tenyésztőkre.
A goldikból rengeteg van, menhelyeken, fajtamentőknél, és több száz hirdetést tesznek fel naponta. Nincs akkora kereslet, mint amekkora a kínálat.
Mellesleg az egy dolog, hogy a kutyád elkezdett tüzelni, 2 éves kora előtt nem szabad fedeztetni. Meg amúgy sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!