Hogyan szoktassam ossze a 2 kutyamat?
Figyelt kérdés
van egy 1 eves keverek kutyusom es erkezett hozzan egy masik par hetes kutya.Mind a 2 kan, es a nagyobbik nagyon durvan banik a kicsivel.Nem ugat ra vagy ilyesmi, de egyfolytaban nekimegy, raugrik, neha ugy hogy a kicsi vinnyog. Nem tudom mit tegyek veluk, mert ossze kell szokjanak valahogy, megis csak egy hazban laknak. egyenlore kulon tartom oket, de szeretnem ha egy helyen lennenek. Mit tegyek?2009. aug. 11. 09:21
1/4 anonim válasza:
mikor a nagyobbik így viselkedik, fegyelmezd meg. aztán miután megtanulta, hogy a másik kutyát támadni rossz, szerintem összerakhatod őket, aztán majd csak lesz valami
2/4 anonim válasza:
ja és fokozatosan, egyre több időt töltsenek együtt, de ekkor te árgus szemekkel figyelj, hogy ne tegyenek kárt egymásba.
3/4 anonim válasza:
Nálunk is ez volt, a nagy kutya ugyanezt csinálta az új kiskutyával. Szerintem féltékeny volt rá. Pár nap alatt megszokja majd a nagy, és jóban lesznek.
4/4 anonim válasza:
Szerintem nem akarja a nagy a kicsit bántani, csak játszani próbál vele. Legalább is a leírásodból ez derült ki a számomra.
Egy-két hétig csak felügyelettel eresszétek őket össze. Ha durván próbál játszani a nagy a kicsivel, akkor szóljatok rá,h nem szabad, kicsit vigyétek odébb, ültessétek le, várjátok meg míg megnyugszik, majd újra engedjétek oda a picihez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!