Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nagy testű kutyát szeretnék,...

Nagy testű kutyát szeretnék, vmiért a kicsiket már nem annyira szeretem, a gond az, hogy van egy bichonom és már vhogy nem úgy szeretem mint régen, mitől van ez?

Figyelt kérdés

10 éves bichonom van ,szeretem meg minden,de már nem úgy mint régen..

már régóta vágyok egy nagytestű kutyára,mindig is nagyot akartam csak a szüleim nem engedték így 10 évesen kaptam meg az akkor egy éves szuka bichont..tesómnak van egy havanese őt is szeretem meg minden,de vhogy már a mi kistestű kutyáinkon kivül a többire rá se bírok nézni,nem tudom mitől van ez és hogy már miért nem annyira szeretem a kistestű kutyákat, semmi pénzért nem adnám őket oda senki sem ,mert most bele gondoltam,hogy mi lesz ha nem lesz a kutyusom,mivel már nem fiatal és nem akarom,hogy elpusztuljon,de akkor is , ha tesóm mondja egy yorkira hogy jaj de cuki én már hányok tőle,pedig nincs bajom velük,de ha meglátok én egy nagytestűt én mondom jajj de jó lenne egy ekkora kutya meg milyen szép :)

nem vagyok olyan hogy lenézem a kistestű kutyákat,de vhogy néha úgy érzem,hogy ezt teszem és ez miatt nem úgy szeretem a sajátaimat mint régen..lehet csak azért,mert ucsó évem van a suliból többet tanulok később érek haza és nem foglalkozok velük annyit mint régen és így kicsit "megkopott" a kapcsolatom velük,főleg az enyémmel,ettől függetlenül mindent megcsinál amit kérek ,vissza hívom macskáról,másik kutyáról hallgat rám szóval a falkavezér én vagyok és ebből a szempontból nem változott a kapcsolatom,de mégis úgy érzem vmi más..

lehet egy kicsit kesze kusza az írás de vhogy nem tudtam megfogalmazni másképpen..

szerintetek mitől érezhetek így??lehet,hogy a sok negatív kérdések -válaszok a kistestű kutyák ellen rám hatottak vagy nem tudom..

amúgy a tervem az,hogy ha a kutyusom nem lesz, a menhelyről örökbe fogadok egy nagytestű kutyát,amit minél hamarabb szeretnék,viszont nem akarom hogy a kutyusom hamar haljon meg!! :(

2012. okt. 30. 19:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ezért rosz ha a szülő választ kutyát. Anyum imádja a vizslákat én meg nagyon nem (sosem jöttem ki velük, valahogy annyira idegen nekem teljesen más a stílusom, most beszéltük meg, hogy még egy év kutya suli aztán kaphatatok egy NJ-t ami csak az enyém), nekem inkább a keményebb kezet igénylő fjták jönnek be. Utálom anyum kutyáját, mert el kényeztetett dög
2012. okt. 30. 23:52
 12/14 A kérdező kommentje:

Nekem az álom kutyám egy német juhász és már kiskorom óta ilyen fajtát szeretnék,de hát mivel 10 évesen nem én döntöttem el milyen kutyám lesz így bichont kaptam,mert a szüleimnek az tetsztett, én nem utálom,meg nem untam meg mivel a saját kutyám ,nagyon szeretem,meg nincs elkényeztetve..

Ha majd külön költözök a szüleimtől, és úgy fogok állni akkor lesz még egy kutyám amit én választok ki!! :)

2012. okt. 31. 08:44
 13/14 anonim ***** válasza:
A tanulás nem indok arra, hogymért hanyagolod el a kutyádat.Én most végeztem a nyáron és 2 évig tanultam folyamatosan.Reggeltől estig.De ne mond nekem azt, hogy nincs minimum.1 órád naponta arra, hogy kimenj a kutyáddal sétálni vagy, hogy játsz vele egy kicsit.Én akkor is minden este elvittem sétálni és most is elviszem pedig már dolgozok napi 12 órában.Most is a gép előtt ülsz mivel válaszolni meg megsértődni van időd.De a kutyádra nincs.Ez szánalmas és undorító.
2012. nov. 1. 18:13
 14/14 A kérdező kommentje:
Elmondanám,hogy viszem sétálni, reggelenként a tesóm viszi le ,de délután és este én viszem kivéve szerda mert akkor 9 re érek haza,hétvégenként pedig a parkba mindig kiviszem szóval nem kell itt ez a hangnem!!! Meg rossz gazda vagyok stb , kár volt a kérdést feltennem,aki csak leoltani tudd az inkább ne írjon!!!
2012. nov. 1. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!