Francia bulldog vagy beagle?
Még egy ötlet: a tenyésztők mellett a fajtamentőkkel is vedd fel a kapcsolatot, ők tudják igazán az adott fajta árnyoldalait is. Tehát meg fogják tudni mondani, hogy milyen okra hivatkozva adtak le náluk kutyát, és mi a leggyakoribb egészségügyi gubanc, stb.
Ettől még nem kell mentett ebet választanod, de a döntést az ő véleményük is megkönnyítheti.
kedves kérdező!
ne dőlj be a sztereotípiáknak, h szökős, ugatós stb...
a beagle tökéletes kutyává nevelhető. 24 éves vagyok.
50 m2-n tartom a kiskutyámat. oké elismerem, h van vele meló, de nagyon hálás fajta. társas házban lakom, de senkit nem zavar. hangját nem lehet hallani, sőt úgy tanítottam, h csak parancsra pontosabban kézjelre ugathat. 8hetes kora óta van velem. nagyon hamar megtanulta a szobatisztaságot. ül,marad,ugat,adj egy ötöst (vagy pacsi), hozd vissza, lábnál követ stb... nagyon hamar elsajátította, behívásra tökéletesen jön,
mondjuk az igaz, h csakis rám hallgat, másokkal van hogy tiszteletlen ha nem vagyok jelen.
problémák a fogzásnál voltak (egy kicsit megkóstolta a lépcsőt, és a tapétát) de kapott még pár speckó rágó játékot és plusz idő ráfordítást abban az időben, így ezt is kiküszöböltük.
nagyon igénylik a tanulást. soha nem választanék más kutyát, csak ajánlani tudom. töltök is róla képet (:
viszont mindenképp csak tenyésztőtől vegyél, így nem lesz ideggyenge és nem fajtajellegű tulajdonságokat hordozó kutyád. HAJRÁ! majd írd meg mit választottál (:
üdv: Anita
UI.:
utolsó vagyok, ha szeretnél infot jó tenyésztőkről tudok segíteni! (:
gyönyörü a kutyusod :-)
na azota voltam mind a 2 fajta tenyésztönél :-) alig akartam eljönni töllük :-D maradt a beagle,mert tenyésztö mondta a bulldog kissé makacs öntörvényü,és nem mindegyik birja a gyerekek molesztálását :-) ja és nyáron se lehet kint mert nem birják a meleget,meg hát sok mindenre odakell figyelni a nyomott orru kutyáknál, tavasszal hozzuk majd el a kis beaglét ,igaz nem tenyésztö hanem egyik nagyon jo ismerösunktöl,kapjuk oltva chippeltetve,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!