Szerintetek fajtatiszta a kutyám?
Van egy drága Labrador kutyusom, Sigma. Egy fajtamentő menhelyről származik, ám nem tudom biztosra hogy fajtatiszta-e. Segítenétek? Itt egy kép róla. Ha kell még fotó, írjatok. ;)
[link] Jpg
Vannak kérdéseim vele kapcsolatban:
-Hám vagy nyakörv?
-1 vagy 2 méteres póráz?
-Melyik szín illik hozzá?
-És ahogy az előbb említettem,szőrápolási tippekre lenne szükségem.:)
Innen nem tűnik hosszabbnak, mint a sima labiknak. Akkor lehet benne golden retriever. Láttam már olyan labrador-golden keveréket, amire azt mondtam volna, hogy ezt tuti fajtatiszta labrador. Az én kutyám is ilyen keverék, rá meg azt mondják, hogy golden...
Szőrápoláson konkrétan mit gondolsz? Én furminátorral fésülöm, alig hullik tőle a szőre. Fürdetni még ilyen saras időben sem szoktam, csak ha nagyon mocskos. Nekem benti kutya, séta után csak lemosom a tappancsairól a sarat. Nincs sok gond a szőrükkel, a fésülésen kívül nem kell mást tenni vele. Ja, néha megfürdetni..De télen csak akkor, ha benti kutya, vagy legalább arra az időre bent maradhat, amíg meg nem szárad.
Nekünk is van furminatorunk.:)
Azzal milyen gyakran és mennyi ideig fésülgessem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!