Mikor nőnek ki a kiskutya fogai?
Szia ide le van írva mikor bújik ki a foguk:
Köszönöm a segítséget. Semmit sem kaptam a kiskutyához, sem oltási könyvet, sem mást. Egy utcán adta át a pofa, azzal, hogy 8 hetes és kész. Tegnap este hoztam el és csak itthon tudtam alaposan megvizsgálni a kölyköt.
Nem vagyok egy nagyon tapasztalt kutyatartó, de mindezek alapján alighanem jobban járt így a kutyus, mintha előző gazdijánál maradt volna. Elviszem állatorvoshoz és megnézzük, hányadán is állunk vele ill. elkezdjük az oltási programot stb.
Egyelőre kölyökkutyáknak való száraztápot (Royal Canin gyártótól) adok neki, mégpedig alaposan beáztatva. Hát nem mondanám, hogy sokat eszik belőle, félek, így baj lesz. Mit javasoltok, mivel etessem, amit így fogak nélkül is el tud fogyasztani, ugyanakkor nem okoz gubancot a gyomrában (tejet pl. erre gyanakodva nem adtam (még) neki)? Még egyszer köszi a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!