Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik az a kutyafajta,...

Melyik az a kutyafajta, amelyet sosem szeretnél?

Figyelt kérdés
Miért?
2012. okt. 29. 00:50
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%
Én se szeretem azokat a kicsi sz*rokat de én ilyen nagyon nagy kutyáktól egyszerűen félek!! Csak közepes méretűt tudnák elképzelni,mert pl. a németjuhászba soha nem tudnák bízni.Most sokan hülyének fogtok tartani de ez van...
2012. okt. 29. 16:40
 22/27 A kérdező kommentje:

Nekem amerikai bulldogom van, de viszonylag hosszú az orra, és annyira nem szürcsög, sőt, meglepő módon nem nyáladzik.

A pulik, meg a csivavák, yorkik és hasonlók nem tetszenek, egyszerűen sem kinézetre, sem természetre. De főleg a puliktól vagyok rosszul. De a mopszok sem tetszenek, ahogy például az angol bulldog sem. Inkább a 40 kiló felettiek, rövid szőrűek jönnek be.

2012. okt. 29. 17:48
 23/27 anonim ***** válasza:
Csivava, keverékek, pitbull, husky, csehszlovák farkaskutya, angol agár, weimari vizsla és német dog a kedvenceim. Ezeken kívül más kutyát nem nagyon tudnék elképzelni magamnak. :)
2012. okt. 29. 19:57
 24/27 anonim ***** válasza:
Hát ennyi erővel mi is mondhatjuk, hogy nem minden pulinak egyforma a szőre meg a természete és lehet kifogsz olyat ami neked tetszik. Nekünk sem fog jobban tetszeni egy fajta csak mert valamelyiknek 'nem annyira rövid" az orra. Unalmas is lenne ha mindenkinek ugyanaz lenne a jó.
2012. okt. 29. 20:16
 25/27 A kérdező kommentje:

Félre ne érts kedves 75%-s, én örülök, hogy nem tetszik mindenkinek a kutyám, meg is őrülnék, ha mindenki simogatni akarná... Én örülök neki, hogy tartanak tőle, mert nagy, és mert "harci" kutyaként ismerik a fajtát az emberek.

Csak az okra voltam kíváncsi, hogy a turcsi orral mi a baj.

2012. okt. 29. 21:01
 26/27 anonim ***** válasza:
nekem az agarak,turcsi orrú kutyák nem jönnek be,viszont a boxer az kivétel az tetszik,de bulldog ,palota pincsi,mopsz ezek nem :) csivavát és yorkit sem tartanék..minden más jöhet :)
2012. okt. 30. 11:16
 27/27 anonim ***** válasza:

Nálam is hosszabb az a lista, amelyik fajtákat magamtól nem választanám, különböző okok miatt.

Első helyen a törpe méretű, divat-, szobakutyák állnak, csivava, yorki, máltai, bischon...

Második körben a nyomott orrú kutyák, egyetlen kivétel közülük a boxer, azt a fajtát valamiért szeretem. Egyébként általánosan nem tetszik a fejformájuk, és ahány ilyen kutyust láttam/hallottam már aludni, túlhorkolták a nagyfatert is...

Harmadik körben következnek a beagle-k, na ilyen kutyám nagy valószínűséggel sosem lesz

Negyedikben pedig a hatalmas testű, hosszú szőrű kutyák (főleg azért, mert bejárós kutyát szeretnék, és tapasztalatból mondom, egy komondor nem az a kutya, aki mellett lehet tisztaságot tartani, meg ép dísztárgyakat egy méter alatt, hiába nyugis és nem szándékosan rombolós a kutya)

Egyébként alapvetően nem választanék magamtól labrador méret alatti kutyát.

2012. okt. 31. 04:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!