Nem értem mi történik a kutyámmal. Miért remeg? Felnőtt husky kan (ivartalanított).
Figyelt kérdés
Van neki a terasz alatt kutyaháza, de nappal nem szokott benne aludni, csak éjszaka. Nappal mindig a terasz alatt van a fotelben fekszik, de most remeg. Egyébként eszik-iszik rendesen, nem megy a hasa, nem lázas, ma egy kicsit kedvtelen, de gondolom az esős idő is befolyásolja. Ha behívom és a szobában fekszik, nem remeg. Nem hiszem el, hogy fáik, sosem fázott hiszen husky!!!
Depressziós lenne? Vagy a kutyáknál nincs ilyen? Minden nap visszük ki, séta, futás, tanítás, prémium minősigű tápot eszik vegyesen hússal (marha, kacsa, vad).
2012. okt. 28. 11:31
11/17 anonim válasza:
Paplan, pléd vizes időben nem a legmegfelelőbb a házban. Vizes kutya bemegy, jól átáztatja a bentlevőket, aztán már nem csak magát kell melegen tartania, hanem szárítani az alatta levőket. Szalma, papírdoboz, hullámpapír, száraz falevél, ami könnyen megszárad a kutya alatt. Bár egy huskynál a szalma lehet, túl meleg lesz.
12/17 A kérdező kommentje:
A paplannak vízálló a huzata ... Plédeket tavaly is szárítgattam, cseréltem állandóan, már megszoktam.
2012. okt. 28. 16:37
13/17 A kérdező kommentje:
ma 16:05-nek címeztem a 9/16-os kommentemet. A huskys gazdinak.
2012. okt. 28. 16:38
14/17 A kérdező kommentje:
bocs 9/13-ast. Kapkodok.
2012. okt. 28. 16:39
15/17 anonim válasza:
nem lehet hogy az eső miatt remegett?
16/17 anonim válasza:
Huskyt nem kéne agyonkényeztetni. Normál esetben belepi a hó is, nem fázik. Szoktasd hozzá, hogy kint alszik.
17/17 A kérdező kommentje:
Te miről beszélsz?? Három éve kint alszik, kinti kutya.
2012. nov. 22. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!