Szerintetek jó név a kutyának a Kavics?
Figyelt kérdés
Örökbe szeretnénk fogadni egy kutyát, akit Kavicsnak hívnak a menhelyen. 2 hete van ott. Én nekem ez annyira nem tetszik, én szívesebben hívnám Bonbonnak, vagy Maszatnak. Hugom nagyon ragaszkodik viszont a Kavicshoz. Szerintetek az jó név neki?2012. okt. 28. 08:40
1/14 anonim válasza:
Szerintem jó a Kavics, főleg ha illik a kutyushoz. A Maszat olyan gyakori. A Bonbon is cuki, de nem tudok elképzelni olyan kutyát akinek szívesen kiabálnám behíváskor h "Bonbon gyere ide" :)
2/14 anonim válasza:
A te neveid szokványosak. Már bocsi :). Legalább 100maszattal és vagy 50bonbonal találkoztam már persze csak képletesen, de tényleg sok van belőlük.
A kavics egyedi :) És ha a színe meg a mérete stimmel akkor még illik is rá :)
4/14 anonim válasza:
Ismerek Kacsa nevű kutyát is...
Az már nekem is fura, de a Kavics szerintem vicces, aranyos.
5/14 anonim válasza:
Szeritnem nagyon jó név a Kavics :)
6/14 anonim válasza:
Tök jó név a Kavics, nekem nagyon tetszik, nem mindennapi. Én ismertem egy kutyit, akit Zokninak hívtak, szerintem az is cuki név és elég ritka.
7/14 anonim válasza:
Hívjátok Robinak :D nekem az nagyon tetszik:D h "robi gyere" :D ha rosszat csinál akkor meg RÓBERT! :D:D:D
8/14 anonim válasza:
Főleg hogy a kutya nevét csak arra használjuk hogy odafigyeljen ránk. A kutya név nem univerzális mint az embernél. Nem igazán jó hogy ha negatív érzelmi töltet van a kutya nevének kimondásában.. Persze én is elrontom sokszor de nem árt odafigyelni rá.
9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat.:) amúgy közepes méretű keverék.:) de nem tudom milyen. ehhez hasonló picit: [link]
2012. okt. 28. 09:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!