Lakásban tartott kutyust megszárítjátok esős séta után?
Figyelt kérdés
Most értünk fel, csurom vizesen. Hosszú szőrű a kutyus. Elég ha megtörlöm? Már van fűtés nálunk, kellemes idő van. Ti hogy szoktátok?2012. okt. 27. 20:18
11/12 anonim válasza:
Nálam jobban csak a kutyám utálja az esőt:) Ilyenkor addig tart a séta, amíg nem pisil egyet, és már futunk is vissza. Szóval nem ázik el nagyon, de mivel szőre olyan, mint a haj, így nem tudja magáról lerázni a vizet. Kicsit megtörölgetem, de nem szárítom. Pikk-pakk megszárad a meleg lakásban.
12/12 anonim válasza:
Én is csak törölgetni szoktam és megmosom a mancsait. Csak fürdetés után szárítom, de akkor se teljesen szárazra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!