Más kajától felborulhat a kutya emésztése?
Szia!
Én a helyedban inkább másfajta táppal próbálkoznék, ha ennyire nem eszik. Ilyen idős korban még nem szabad neki túl sok "maradékot" adni, mert attól tényleg baja lehet a gyomrának. Tudom ajánlani Robi vitamint, nem túl drága és nekünk már több kutyusnál is segített, jutalomfalatnak is ezt használom. Ha nem változik én elvinném állatorvoshoz!
szia!
alapvetően jó dolog felturbózni a tápot egy kis hússal, de ne csirkével...az az egyik legallergénebb fehérje.
egyébként egy erősebb tápra váltás is jó lehet, vagy próbálkozz tésztával (mondjuk smack) az rengeteg szénhidrát. Ezt 15-20 kilós kiszerelésben is lehet kapni.
Szia!
Nekem egy pincsim van és egy bulmasstiffom!
Én rizst és húst pl nyakat, farhátat , lábat szoktam nekik főzni! nagyon kamázzák:) persze néha kell a táp és a konzerv is. A főtt étel egészségesebb mint a táp...
Próbálj csirkenyakról leszedett húst, vagy bármi husit főtt répával:) ez is nagyon tápláló!
Nem értek egyet azzal, hogy a főttkaja jobb a kutyusnak, neki egy picit több vitamin kell annál... de mindenki maga tudja. Persze, hogy a pipihusi jobban bejön neki:) de én a sajátomnak nem adtam kicsinek, csak később.
A rizs pedig pont úgy keményítő a kutyusnak, mint az embernek, ha kaja után futkoz, lehet bélcsabarodás is belőle... de mint említettm mindenki maga tudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!