Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Más kajától felborulhat a...

Más kajától felborulhat a kutya emésztése?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra hogy kicsit hizzon, vennék neki csirkefejet, hátha attül pici hust felszedne. Jelenleg csak tápot meg konzervet eszik keverve(próbáltam mást is) de elég nehezen eszi meg a napi adagját, nem nagy étvágyu.Jam és 5 hónapos(nagy testü)
2009. aug. 10. 09:31
 1/4 anonim válasza:

Szia!

Én a helyedban inkább másfajta táppal próbálkoznék, ha ennyire nem eszik. Ilyen idős korban még nem szabad neki túl sok "maradékot" adni, mert attól tényleg baja lehet a gyomrának. Tudom ajánlani Robi vitamint, nem túl drága és nekünk már több kutyusnál is segített, jutalomfalatnak is ezt használom. Ha nem változik én elvinném állatorvoshoz!

2009. aug. 10. 11:31
 2/4 anonim ***** válasza:

szia!

alapvetően jó dolog felturbózni a tápot egy kis hússal, de ne csirkével...az az egyik legallergénebb fehérje.

egyébként egy erősebb tápra váltás is jó lehet, vagy próbálkozz tésztával (mondjuk smack) az rengeteg szénhidrát. Ezt 15-20 kilós kiszerelésben is lehet kapni.

2009. aug. 10. 15:49
 3/4 anonim válasza:

Szia!

Nekem egy pincsim van és egy bulmasstiffom!

Én rizst és húst pl nyakat, farhátat , lábat szoktam nekik főzni! nagyon kamázzák:) persze néha kell a táp és a konzerv is. A főtt étel egészségesebb mint a táp...

Próbálj csirkenyakról leszedett húst, vagy bármi husit főtt répával:) ez is nagyon tápláló!

2009. aug. 10. 17:58
 4/4 anonim válasza:

Nem értek egyet azzal, hogy a főttkaja jobb a kutyusnak, neki egy picit több vitamin kell annál... de mindenki maga tudja. Persze, hogy a pipihusi jobban bejön neki:) de én a sajátomnak nem adtam kicsinek, csak később.

A rizs pedig pont úgy keményítő a kutyusnak, mint az embernek, ha kaja után futkoz, lehet bélcsabarodás is belőle... de mint említettm mindenki maga tudja...

2009. aug. 11. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!