Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ti is tapasztaltatok már...

Ti is tapasztaltatok már ilyet tenyésztőnél?

Figyelt kérdés

A mai napon felhívtam egy tenyésztőt, értelmesen elmondtam neki mindent, a kérdéseire is rendesen válaszoltam. A tenyésztő viszont végig bunkó módon beszélt velem, folyamatosan kioktatott és mindenbe belekötött. A beszélgetés végén kérdeztem, hogy mikor lehetne megnézni a kölyköket, erre ő közölte, hogy nem szeretné, ha találkoznánk, mert szerinte nincs meg a megfelelő anyagi hátterem egy ilyen kutyához. (Itt megjegyezném, hogy szó sem esett az anyagi helyzetemről.) Utána szó nélkül lerakta a telefont.

Még soha nem találkoztam ilyen tenyésztővel.. Esetleg volt valakinek ehhez hasonló tapasztalata?

2012. okt. 26. 21:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
De irigyellek, bár én is ott tartanék már, hogy tenyésztőket hívogatok :)) Melyik tenyészet volt ez? Ha az anyagi helyzetre ennyire érzékenyek, akkor attól tartok, én rögtön kiesek a potenciális gazdák köréből, jobb, ha meg sem próbálom :D
2012. okt. 26. 21:39
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon fontosnak tartom, tartottam, hogy jó kapcsolatunk legyen a tenyésztővel. Ha nem szimpatikus, akkor inkább megyek máshová.
2012. okt. 26. 21:43
 13/17 A kérdező kommentje:
Kaszanics kennel. Mindegy ettől függetlenül biztos, hogy találok kiskutyát:)
2012. okt. 26. 21:58
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Örülj neki, hogy nem találtátok meg a közös hangot!:)

A név nem minden, hidd el!

Ő már nagyon el van szállva magától, és azt hiszi, mindent megengedhet magának, pedig....

Szívesen írok neked megbízható, tündéri kedves tenyésztőt, aki tényleg TENYÉSZTŐ, igaz, nem tudom, vannak-e kutyusai most, de tud neked ajánlani majd biztosan másik tenyésztőt,akinél van olyan kölyök, aki érdekelhet.

2012. okt. 26. 23:13
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
azért van egy minimális emberi intelligencia. Azért mert ő azt hiszi magáról, hogy baromi nagy ember, ez nem jogositja fel arra, hogy egy lehetséges gazdijelölttel ledegradáló módon beszéljen. Én ilyentől még ajándékba sem fogadnék el kutyát. biztos várja a több ezer eurós külföldi vevőt. a "nagy" tenyésztő.
2012. okt. 27. 00:10
 16/17 anonim ***** válasza:
64%
Ugyan, nézd meg, mennyi almot hozott már le, szerintem örülhetne, hogy viszik a kutyáit!Mind egyforma, lesír róluk, honnan vannak. Szerintem ez nem tenyésztés, ráállni egy vonalra, és az összes kutya ugyanolyan. Ez nem a fajta nemesítése, ez kutyagyártás!
2012. okt. 27. 00:15
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sok szép kutyája van, kár érte. De nagyon jó dolog jó kapcsolatot ápolni a tenyésztőddel, így szerintem fontold meg, valóban tőle akarsz-e kiskutyát. Biztosan vannak más, ilyen szempontból is nagyszerű tenyésztők.

Azért az oké, hogy ő is ember, de bizony egy neves tenyésztőnek is képesnek kéne lennie moderálnia magát egy telefonbeszélgetés erejéig - akárcsak minden más embernek.

2012. okt. 27. 06:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!