Ti is tapasztaltatok már ilyet tenyésztőnél?
A mai napon felhívtam egy tenyésztőt, értelmesen elmondtam neki mindent, a kérdéseire is rendesen válaszoltam. A tenyésztő viszont végig bunkó módon beszélt velem, folyamatosan kioktatott és mindenbe belekötött. A beszélgetés végén kérdeztem, hogy mikor lehetne megnézni a kölyköket, erre ő közölte, hogy nem szeretné, ha találkoznánk, mert szerinte nincs meg a megfelelő anyagi hátterem egy ilyen kutyához. (Itt megjegyezném, hogy szó sem esett az anyagi helyzetemről.) Utána szó nélkül lerakta a telefont.
Még soha nem találkoztam ilyen tenyésztővel.. Esetleg volt valakinek ehhez hasonló tapasztalata?
Szia!
Örülj neki, hogy nem találtátok meg a közös hangot!:)
A név nem minden, hidd el!
Ő már nagyon el van szállva magától, és azt hiszi, mindent megengedhet magának, pedig....
Szívesen írok neked megbízható, tündéri kedves tenyésztőt, aki tényleg TENYÉSZTŐ, igaz, nem tudom, vannak-e kutyusai most, de tud neked ajánlani majd biztosan másik tenyésztőt,akinél van olyan kölyök, aki érdekelhet.
Szerintem sok szép kutyája van, kár érte. De nagyon jó dolog jó kapcsolatot ápolni a tenyésztőddel, így szerintem fontold meg, valóban tőle akarsz-e kiskutyát. Biztosan vannak más, ilyen szempontból is nagyszerű tenyésztők.
Azért az oké, hogy ő is ember, de bizony egy neves tenyésztőnek is képesnek kéne lennie moderálnia magát egy telefonbeszélgetés erejéig - akárcsak minden más embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!