Szeretnék kiskutyust. Help?
Egy évvel ezelőtt volt már egy beagle kiskutyám.Őt is nehezen sírtam ki apukámnál - ő az, aki nem annyira szeretne kutyust..-, de miután a kutyum állandóan kárt csinált (átlógótt a szomszédba, mindent szétrágott), apum kijelentette, hogy el kell adnunk.Sajnos tényleg megtörtént.Elvitték.
Szeretnék új kiskutyát -szobakutyát, extra mini yorkit.. :)-
Hogy vegyem rá apumat?Van tapasztalat yorkiról?
Csak az előttem szólókat tudom ismételni: extra-ultra-giga-mega mini yorkshire terrier csak a szaporítók által lehozott almokban születik, ideggyengeséggel, egyéb bajokkal.Hidd el, nem kell neked ilyen kutya.3 év múlva elpusztulhat, mert annyi baja van, hogy még a doki is a fejét fogja.
Menhely vagy egy igazi tenyésztő, esetleg fajtamentők.
A beagle pedig még egy tapasztalt kutyásnak is kemény dió, nemhogy egy kezdőnek.
Ha tavaly el kellett adni a beagle kölyköt, mert apukád nem viselte el a károkozást, ami szinte minden kölyöknél előfordul(hat), akkor miért akarsz most ismét kölyköt??? Hogy őt is elpasszoljátok fél éven belül???
Járj el menhelyre, ismerőshöz kutyázni, tanulj róluk minél többet és pár év múlva, mikor már FELELŐSEN tudsz kutyát tartani, majd akkor szerezzél kutyát!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!