Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szeretnék kiskutyust. Help?

Szeretnék kiskutyust. Help?

Figyelt kérdés

Egy évvel ezelőtt volt már egy beagle kiskutyám.Őt is nehezen sírtam ki apukámnál - ő az, aki nem annyira szeretne kutyust..-, de miután a kutyum állandóan kárt csinált (átlógótt a szomszédba, mindent szétrágott), apum kijelentette, hogy el kell adnunk.Sajnos tényleg megtörtént.Elvitték.

Szeretnék új kiskutyát -szobakutyát, extra mini yorkit.. :)-

Hogy vegyem rá apumat?Van tapasztalat yorkiról?

2012. okt. 26. 18:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
*100 ezer forint
2012. okt. 26. 19:45
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Csak az előttem szólókat tudom ismételni: extra-ultra-giga-mega mini yorkshire terrier csak a szaporítók által lehozott almokban születik, ideggyengeséggel, egyéb bajokkal.Hidd el, nem kell neked ilyen kutya.3 év múlva elpusztulhat, mert annyi baja van, hogy még a doki is a fejét fogja.

Menhely vagy egy igazi tenyésztő, esetleg fajtamentők.

A beagle pedig még egy tapasztalt kutyásnak is kemény dió, nemhogy egy kezdőnek.

2012. okt. 26. 20:04
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért gondolod, hogy egy yorkshire terrier nem tud ugyanolyan kárt csinálni, mint egy beagle?
2012. okt. 26. 20:26
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem meg kamukérdés. Legalábbis remélem...
2012. okt. 26. 21:19
 15/17 Szilvi & Argos ***** válasza:
100%

Ha tavaly el kellett adni a beagle kölyköt, mert apukád nem viselte el a károkozást, ami szinte minden kölyöknél előfordul(hat), akkor miért akarsz most ismét kölyköt??? Hogy őt is elpasszoljátok fél éven belül???

Járj el menhelyre, ismerőshöz kutyázni, tanulj róluk minél többet és pár év múlva, mikor már FELELŐSEN tudsz kutyát tartani, majd akkor szerezzél kutyát!!!

2012. okt. 26. 21:31
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ne akarj most kiskutyát, majd ha a saját lábadra álltál. Egy yorki is képes kárt okozni a lakásban, ráadásul, ha apukád ezt nem viselte el, mit szól majd esetleg egy költségesebb betegséghez, balesethez (ami bármikor, bárkivel előfordulhat)? Így nem lehet kutyát vállalni.
2012. okt. 27. 06:49
 17/17 anonim válasza:
Én a helyedben nem választanék yorkit. Sok velük a baj, egyik ismerősömék vettek azzal a címmel, hogy extra mini és maximum 2 kb lesz. Nos a kutya 6 hónaposan volt több, mint 2 kg. Plussz el kellett vinni kihúzatni a fogait, mivel nem potyogtak ki neki magától és ráadásul harapás hibás is volt. 55000 Ft-ot adtak egy olyan kutyáért, akivel egy csomó baj volt és lesz is. Az meg a másik, hogy a családjukban a gyerekekre rátámad. Pedig már kapott érte, és mégis újra és újra megteszi. Végén már el kellett zárni.
2012. okt. 30. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!