Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A yorkim oltási könyvében van...

A yorkim oltási könyvében van egy tenyésztő neve és címe de nem találok a neten semmi arra utalót h tenyésztő (? )

Figyelt kérdés
És ha rákeresek semmit se találok csak a hirdetéseket arra a házra ami címként meg van adva az oltási könvben(én egy ismerősömtől kaptam ajándékba a kutyust) ez miért lehet?

2012. okt. 26. 12:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ha találtál elérhetőséget a kiskutya "tenyésztőjéről", akkor nyugodtan vedd fel vele a kapcsolatot.Vagy örömmel fogja venni, hogy hall valamit egy kölykéről, vagy elhajt.

Ha az első eset áll fent, beszélgethetsz vele a kutyád szüleiről,vagy meg is nézheted őket.

2012. okt. 26. 13:41
 12/16 A kérdező kommentje:
ez eszembe jutott nekem is csak félek h mit szól hozzá...:S de megfogom próbálni szerintem :) azért köszönöm :)
2012. okt. 26. 13:45
 13/16 Csivibaba ***** válasza:

Ez jó ötlet. Ha nincs takargatni valója, akkor normális lesz veled, felajánlja a segítségét... Viszont ha bunkó vagy ilyesmi, akkor tuti, hogy van valami gáz a kutyával!

Egyébként mivel Te kaptad, nem fizettél érte, nem vagy átverve, ezért valóban nem érdemes azon agyalni, hogy mi van a háttérben. Sok örömet kívánok a kutyához :-)

2012. okt. 26. 13:52
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)
2012. okt. 26. 14:02
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Attól hogy valakinek nem futja több 100 ezer forintos Yorkira, attól még nem kell lenézni az embert. Inkább adnék egy olyan embernek kutyát, aki tudom hogy szeretni fogja és vigyáz rá .... mint egy olyan divatmajom embernek aki csak villogni akar azzal hogy "Húúúú hát nekem Yorkim van és 100 akárhány ezerért vettem. " Az olyan inkább magával játsszon és ne egy érző lénnyel, aki lehet hogy csak sima szeretetre vágyik és nem arra hogy díszbohócot csináljanak belőle!
2012. okt. 27. 22:49
 16/16 anonim ***** válasza:
Utolsó: Megérthetnéd Te is végre, hogy azok az emberek akik itt lefikázzák az olcsó kutyásokat, nem a kutyák ellen vannak (mert szeretik őket), hanem az olyan emberek ellen akik ilyenért képesek fizetni, és ez által a szaporítókat támogatják. Amíg vannak olyan emberek, akik pénzt adnak ilyesmire, addig a menhelyek telve lesznek kutyákkal. Mert ők csak haszon reményében csinálják az egészet, kihasználva ezért az állatokat. Ha neked van szíved ezeket támogatni anyagilag, akkor te elég rossz ember vagy. Ha pedig segíteni akarsz egy állaton, megkeresed a fajtamentőket és INGYEN hozzájutsz az általad kiválasztott fajtához, vagy pedig FIZETSZ egy törzskönyves kutyáért, amibe több éves munka van, és a nemesítés a fontos, nem szaporítás, a tömeggyártás...
2012. okt. 29. 06:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!