Ellés, hozzáértő nélkül?
Figyelt kérdés
Úgy alakult,hogy valószínű nem tudok itthon lenni mikor ellik a szukám.Tettem el szabit,de a kisfiam keresztül húzta a számításaimat.Kórház miatt elfogyott a szabim,meg amúgy is beteges és már táppénzre sem mehetek mert elküldenek.Lesz itthon a kutyával 2 felnőtt és egy majdnem felnőtt.A 3 ból a 12 éves ért legtöbbet a kutyákhoz.Youtubon nézetek velük elléseket,telefonszámok előkészítve,minden eshetőség elmagyarázva.De persze parázok,első ellése a kutyának,amúgy könnyen ellő fajta.Mire nem gondolok?Mi az ami jelnél azonnal orvost hívjanak?Ha úgy kezd elleni,hogy még nem indultam munkába akkor nem hagyom itt,kitalálok egy defektet,de mi van ha nem veszik észre hogy kezdődik?2012. okt. 25. 14:02
1/6 anonim válasza:
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi,ezeket még nem láttam.
2012. okt. 25. 14:40
4/6 anonim válasza:
Mi újság , megvannak már a kicsik? :)
5/6 A kérdező kommentje:
Megvannak! Rendes volt a kis aran,hétvégét fogott ki.Nem volt semmi gond,doki is csak másnap látta a szokásos miatt,közben nem volt rá szükség.4 szuka 2 kan.Szép kis csapat elsőre.
2012. nov. 3. 23:03
6/6 anonim válasza:
Gratulálok, és jó egészséget kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!