Hozzáértő emberektől kérdezném, mert nem szeretnék kockázatot vállalni, hogy egy kötődési tréning hogy zajlik egy kutya (Beagle) esetében?
Nem mocskolom, de te a saját kutyádét írtad le, de neki egy másik kutyája van, más problémákkal. Gondolom, a tükörmódszer is figyelembe veszi a kutyák különbözőségét. Ami az egyik párosnak jó, nem biztos, hogy a másiknak is az lesz.
Te meg ne mondd, hogy nem lesz egészségügyi problémája a kutyának, mikor pont te jöttél ide űrhajóskaját keresni a kötődési tréning alatt lefogyott kutyádnak... :/
A soványság egészségügyi probléma? Szerintem nem, és ha megfelelő minőségű táppal etet (mint már én is teszem), akkor semmi baja nem lesz a kutyának. Mondj egy olyan esetet, ahol probléma lehet a kötődési tréning. Ez kb. olyan, mintha azt mondanád, hogy ne a gazda menjen ki előbb az ajtón, mert lehet, hogy annál a kutyánál az nem válik be. Kicsit szánalmas, hogy össze-vissza beszélsz meg mocskolod a tükörmódszert, a cerberost meg mindenhol isteníted. Tanulj már egy kis toleranciát.
A kérdezőnek: igen, én tükörsuliba jártam, járok egyik kutyámmal, sok kutyát és gazdát megismertem, de egyetlenegy olyannal sem találkoztam még, akinek ne segített volna, hogy mennyit, az természetesen változó. Persze ezek mellett még más dolgokat is kell csinálni, ha belinkeled a kérdést, amit írtál, szívesen segítek még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!