Mikor fog, elleni?

mivel 66. nap van az első fedeztetéstől így nem kell pánikolni!
Mivel azt írtad, hogy utána még párszor összeragadtak nyugodtan számolhatod a középső fedeztetéstől az ellést. nekem volt már, hogy a 68.-69. napra ellett, teljesen normális ellés volt. Igaz minden nap jártam Uh-ra mert a víz az folyamatosan kevesebb volt és , hogy ne legyen baj...De ezek már az ellés jelei csak kitartás :-)

Szia!
Lehet, hogy eltart 1-2 napig a tágulás, 48 óra még belefér.
Mondjuk, ha tegnap este már nem evett, akkor szerintem ma babák lesznek, figyeld nagyon.
Elletőládája, vagy valami elkülönített helye van, ahol nyugisan el lehet?
Ellés alatt folyamtosan figyeld a kutyust, mert nagy termete , és első ellés révén még tapasztalatlan, és könnyen összenyomhatja a kicsiket. a legjobb, ha látod, hogy újra erőlködni kezd, hogy addig elveszed tőle a kicsit, persze csak annyira, hogy látótávolságban legyen, mert van, amelyik szuka körbe-körbe forog kitolásnál, könnyen a lába alá kerül a kölyök ilyenkor, mert az meg folyamatosan keresi a bimbót.

Szia!
Megint én!
Ha már a kant se tűri, akkor tényleg ellés lesz ma!
Arra figyelj majd még, ha esetleg a magzatvíz elfolyik, 4 órán belül meg kell születnie az első babának.
Többször ragadtak össze, mint írtad, lehet, hogy pár baba fejletlenebb, kisebb lesz, őket próbáld a hátsó emlőkre rakni majd.
Ja, és elképzelhető a magas alomszám is, nagytestű kutyánál akár 10 kölyök is születhet, lehet, hogy az anyakutya nem győzi ellátni őket, akkor gondoskodni kell a tejpótlásról, ha nem akarsz szelektálni.
Gondolom, nem!
Gyakran a legfejletlenebb kiskutyából lesz a legszebb, legéletrevalóbb.
Írj majd folyamatosan, nagyon kiváncsi vagyok, és NE izgulj, azt megérzi a kutya!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!