Ha hozok egy menhelyről egy kutyát, akkor nekem kell?
Szerintem azt az állatorvosnak kéne, de amúgy mindegy.
Én úgy vettem észre senki sem foglalkozik vele mi van beleírva.
Csak fizess az oltásért, a többi senkit sem érdekel... :(
De ha könnyebb a lelkednek én azt mondom nyugodtan írd bele magad.
Gratulálok! A lehető legjobban döntöttél, hogy menhelyről hozol egyet. Sokkal, de sokkal hálásabb az ilyen kutya, ragaszkodóbb, szeretőbb, aggódóbb, sokkal hűségesebb és odaadóbb, mint amit kiskora óta nevelsz.
Nekem a következő kutyám is onnan lesz, az biztos.
A kóbortól hálásabb eb nincs a Földön.
22:41-es! Ma hivatalosan semmi más igazol tulajdonjogot, csak adásvételi- vagy ajándékozási szerződés.
Se az oltási, se az útlevél nem igazol HIVATALOSAN tulajdonjogot. Ezért gyakorlatlilag az ország kutyáinak jelentős része nem is igazolható :S
"Sokkal, de sokkal hálásabb az ilyen kutya, ragaszkodóbb, szeretőbb, aggódóbb, sokkal hűségesebb és odaadóbb, mint amit kiskora óta nevelsz. A kóbortól hálásabb eb nincs a Földön."
Ennek az idézetnek minden szava igaz! Nekünk 2 fajtatiszta és egy menhelyes kutyusunk van, ég és föld!
Ez nem különbség tétel, ezek tények! Mindhármat imádjuk, de a kis "lelencitől" sokkal több szeretetet kapunk mint a másik kettőtől. Állandóan a fenekünkben van, bújik, sokkal szófogadóbb,és arról nem is beszélve, úgy néz ránk mint egy istenre.
Ha nekünk még egyszer lenne egy "új" kutyánk" biztos, hogy szintén menhelyes lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!