Miért verekednek a kutyáim?
Van 2 kutyám.Mindkettő kan. (Malinois és N.Dog)
A Malim 4 éves a Dogom most tölti a 2.életévét.
Eddig semmibaj nemvolt,szerették egymást,sőt még most is szeretik egymást ha én is ott vagyok velük,de ha nem vagyok ott akkor mindig verekedés van. Sajnos a Mali elkezdte idegesíteni a dogot,de a Dog sokkal erősebb és mindig a Mali fölé kerekedik. Ha nem vagyok otthon akkor az egyiket bekell csuknom a kenelbe,hogy ne,hogy kártegyen a Dog a Maliba. De nehezen viselik a napi 6 órás bezártságot amit felváltva töltenek le. Mit tudok csinálni?
Hozzáteszem mindkettő kutya Törzskönyves.
Csak állsz és nézed a bunyót? Bezárást tartasz a megoldásnak?
Nem neveled a kutyáidat. Vagy kevés vagy hozzá.
De én nem értem.
A dog egyértelműbben erősebb, de a Mali mindig próbálkozik,miatta vannak a verekedések. Miért nem tudja beismerni,hogy erősebb kutyafajta a Dog ?
Azért mert nem tudja beismerni mert kutya.. Vaslapát? ezzel elértél már valami náluk? Vidd el őket kutyasuliba.
Népszigetibe gondolom tudnak segíteni. Cerberososok majd nyilatkoznak a saját sulijukról. Az tudom hogy a népszigetibe több kiképzőnek is van 2kan kutyája..
nyilván ígypróbálom őket fegyelmezni.
A mali volt suliban,de csak engedelmességin
A dog pedig ŐV-n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!