Miért tették ki az utcára?
Találtunk anno egy angol staffordhire bullterriert, kb 1-1,5 évest.
Nagyon szófogadó, az ember kedvében jár. Gyönyörű a mintája is, fajtatisztának tűnik, nincs vágva a füle és a farka. Napról napra erősödik, pedig nem edzzük, valószínűleg a jó vérvonala miatt van ez. Befogadtuk, igyekszünk neki mindent megadni.
Vajon miért tették ki? Nézegettem honlapokon és nem volt fönt róla semmi. Nem hiszem, h megszökött, mert miután befogadtuk, eltűnt tőlünk és több napig fent volt a hirdetése szinte minden elveszett-kutyás oldalon és senki nem szólt, h "hoppá, bocsi, ez az én kutyám". (Végül nekünk visszahozták, mondták,h tenyészteni is jó lenne, mert jók a adottságai-de ezt nem akarom, h beálljak a szaporítók közé). Szóval hozzáértő is jókat mondott róla. Valaki meg 100ezer ft feletti összeget ajánlott érte, de nem adjuk el.
Miért nem érdekli a gazdáját? Miért tehették ki? Mi a véleményetek?
Én is alig bírom sétáltatni:) nemhogy idős emberek... Gondolom nem ismered a fajtát.
ilyesmi kutyus.
Fent volt menhelyek oldalán is, mikor eltűnt, mégsem kerestek. Mert ha egy ekkora értékű kutya eltűnik, azt keresni szokták.
Amúgy nem is agresszív, szóval arra se lehet fogni, hogy emiatt rakhatták ki.
Amit belinkeltem, arra csak rákerestem, mondtam, hogy nem az én kutyám.
akkor tessék:
Ilyesmi a miénk, csak sokkal nagyobb a mellkasa.
A 17:27-esnek üzenem,hogy kis méretbeli különbségek lehetnek egy bizonyos fajtán belül,főleg a nemek között!Egy kan kutyának mindig nagyobb a feje egy szukánál!
Ja,és a stafford-nak köze sincs a francia bulldog méreteihez!Ezt eléggé elnézted!
azon a francia bulldogos dolgon én is néztem egyet...
Amúgy a kérdésre valakinek ötlete?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!