Szégyen az ha az állatokat sokkal jobban szeretem miért bármilyen más emberi lényt?
Van egy kiskutyám, már 9 éves és mindent megadok neki az életemnél is jobban szeretem. Nincsenek barátaim, visszahúzódó vagyok senkim sincs, és az embereket nem szeretem.
Nekem a kutyám jelenti a boldogságot, esküszöm, én nélküle sehol sem tartanék. Szerintetek ez beteges? Remélem nem.
Pipebomb
Szűz Mária ki a mennyekben lakozol titokban. Neked mit beszél az ujjad???
Honnan tudtok ti ilyen badarságokat összeszedni???
Pipebomb
De kár hogy csak most tudok írni. Ez jó amit írtál csak ti mindent fordítva gondoltok rólam. Még találgatni sem tudsz. Mindjárt a bugyimba csurgatok. Még ahhoz is kevés vagy hogy találgass. Agyad lehet hogy van de attól még nem vagy mentalista. De jót nevettem rajtad. Csak így tovább.
Bocsi mindenkitől, de szerintem a választ föltevőről süt, hogy azt sem tudja, hogy merre az arra.
Én is szeretem a kuyám. Kielégítem a szükségleteit, törődöm vele napi szinten, de van családom is akikkel ugyanezt megteszem.
Szerintem meg ez a normális. Amit te itt összehordtál az nagy gáz!
Akumi - min mindig- megint beletrafált a lényegbe. Egészséges gondolkodásmód távol áll tőled, inkább törekedj arra, hogy beilleszkedj, ne a te formádra alakítsd az embereket!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!