Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mért alszanak ilyen sokat a...

Mért alszanak ilyen sokat a kutyák?

Figyelt kérdés
Vagy mit csinálnak? A nap legnagyobb részében csak fekszenek... ilyenkor alszanak vagy mi? Meg hát éjjel persze hogy alszik de nem elég nekik akkor?
2009. aug. 8. 13:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
37%
talán vidd el sétálni vagy olyan hejre ahol mozoghat.szerencsétlen zárt hejbe mi mást csinálhatna?
2009. aug. 8. 13:48
 2/14 anonim ***** válasza:
83%
A kutyák nappali "alvása", nem igazi. Olyan készenléti állapotban vannak, hogy érzékelik azt ami körülöttük történik és azonnal tettre-készek. Ez nem vonatkozik az idős állatokra, mert azok tényleg alszanak. Ez annak a jele, hogy jól vannak lakva, nem bántja őket pl. bolha, és nem fáj semmilyük. Tehát jó, pozitív jel.
2009. aug. 8. 13:52
 3/14 anonim válasza:
24%
adjál neki munkát és akkor dolgozni fog...
2009. aug. 8. 13:59
 4/14 A kérdező kommentje:

Elsőnek: szoktam vinni őket -.-'' plusz nagy a hátsó kert ott szabad kezet kapnak de azért kössz a haszontalan hozzászólást ;)

Másodiknak: Neked tényleg köszi, erre voltam kiváncsi :))

2009. aug. 8. 14:00
 5/14 A kérdező kommentje:
oh mégegy értelmes ember :D:D
2009. aug. 8. 14:01
 6/14 anonim ***** válasza:
10%
na figyelj kérdező nem vagyok a se a haverod se a csicskád. le lehet szavazni a "haszontalan"válaszomat de nehogymár neked álljon feljebb mert nekem honnan a francból kéne tudnom ,hogy neked mid van és mid nincs?? azt se írtad le milyen kutyád van vagy hogy paraszt vagy és van kerted.csumi.
2009. aug. 8. 14:13
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen dög melegben én is egész nap aludnék, kutyám is ezt teszi. Ha teheted, akkor menj ki hozzá a kertbe, és aludjatok együtt:)
2009. aug. 8. 14:16
 8/14 anonim ***** válasza:
36%

nem haszontalan, max hasztalan;)

amúgy meg nem mondott hülyeséget.

2009. aug. 8. 14:24
 9/14 anonim ***** válasza:
11%
szerintem már le is feküdt vele
2009. aug. 8. 14:25
 10/14 anonim ***** válasza:

lehet hogy csak pihennek, meleg van!

az én kutyám játszik a macskákkal, velem, szülőkkel, nagyszülőkkel stb..

nekünk jó nagy az udvarunk és tud össze vissza futni, játszani.. majd este alszik..

csinálj neki helyet ahol tud játszani, és élvezni az életet... és tényleg csak azé alszik mert vagy nem foglalkoztok vele eleget vagy nincs hely és unatkozik..

legyél vele többet.. az én palotapincsim kicsi virgonc és sose áll le a futkározással ugatással mert állandóan játszok vele és estére kifárasztom :D

LEGYÉL VELE TÖBBET..(ha vele vagy akkor úgyse alszik)

2009. aug. 8. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!