Truthboy kérdése:
Szerintetek csak bolond vagyok?
Figyelt kérdés
ismét én. ma kapom német boxerem /5hónapos/ . sportkutyának,és társnak szeretném magam mellé,azonban családom is akarja bajd csesztetni ... szerintetek így őket jobban fogja szeretni mint engem gazdiját? /14 F/2012. okt. 20. 14:52
1/6 anonim válasza:
Szerintem bolond vagy, mert nem értem a kérdést...
2/6 anonim válasza:
ne legyél ilyen önző....Mivel 14 vagy így nem hinném, hogy csak a tiéd lenne a kutya.Gondolom nem a saját pénzedből veszed neki az ételt,nem te fizetted ki az oltásait stb...Szóval nem csak a tiéd a kutya.Amúgy meg a boxer nem csak egy embert szeret.Ez inkább a csivavákra jellemző.
3/6 anonim válasza:
Hagyd a kutyát nyugodtan az egész családdal játszani. Csak arra ügyelj, hogy neki te legyél a falkavezér!
4/6 anonim válasza:
Ha te foglalkozol vele a legtöbbet, akkor sem te leszel a falkavezér, mivel a kutya magérzi a családon belüli sorrendet, nagyon finom érzékei vannak ehhez. Valószínűleg apukádat fogja kiválasztani, de nincs is ezzel baj, attól még téged is ugyanúgy el fog fogadni felette állónak, ha jól nevelitek.
5/6 anonim válasza:
Egyébként meg az egész családot el kell fogadnia feljebb álónak. Örülj hogy mindeki akar foglalkozni vele.. Én itthon fél éve azért küzdök hogy ne etessék az asztalnál őket.. Később meg hallgatom hogy milyen neveletlen hogy kuncsorog.. Hidd el jobb ha foglalkozni szeretnének vele.
6/6 anonim válasza:
Mi 5en vagyunk, és a kutyámmal mindenki foglalkozik (ezt nálunk foglalkozásnak hívják, nem csesztetésnek...)
De én etetem reggel és este, napi 4 sétából 3ra én viszem le. én viszem állatorvoshoz, én ápolom a szőrét, és jártam vele kutyaiskolába.
Mindenkit nagyon szeret, mindenki sokat játszik vele, de akkor is én vagyok neki a GAZDI, ha én otthon vagyok, akkor a többiekkel nem nagyon foglalkozik.
Egyébként a kutya családi projekt, örülnöd kéne, hogy mindenki akar vele foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!