Magyar vizsla, szuka, milyen nevet tudnátok mondani?
Figyelt kérdés
Valami "egzotikus", ritka nevet szeretnék neki adni.
Gondolkodunk már ezeken: Lara, Lora, Lana, Luna, Chanel, Michelle, esetleg még a magyar Szaffi néven is:)
2012. okt. 19. 20:39
11/19 A kérdező kommentje:
Corás: van egy tacsim is, ő Liza:))) talán azért lenne jobb ez a Luna:D (vagy valami L betűs)
utolsó: a szikra nagyon tetszik!
21:13: köszönöm, unokatesóméknak van 2, tőlük lesz a miénk is, nagyon imádom ezeket a kutyusokat, örökmozgók, mint én!:)
2012. okt. 19. 22:26
12/19 anonim válasza:
Az én vizslámat Boncának hívják, de nekem teszik a Parázs is.
13/19 anonim válasza:
Ismerek egy szálkás vizslát, ő Sarolta. :) Sacinak becézzük, nekem nagyon tetszik.
Én mindenképp valami magyar nevet/szót választanék neki, mert annyira szép, hogy magyar fajtának magyar neve van. :)
Sok sikert a kutyushoz, és sok boldogságot!^^
14/19 anonim válasza:
Szerintem vizslának nagyon jól állna a hékás, mint név:)
15/19 anonim válasza:
A szomszédék vizsláját Damilnak hívták. (:
16/19 anonim válasza:
Nekem a Holly és a Luna tetszik :))
17/19 anonim válasza:
A mienk neve Vackor, de a Mazsola is tetszett volna.
Ha fiu lett volna, akkor Ficko lett volna.
18/19 anonim válasza:
Nekem a kérdés láttán rögtön a Ginger ( Dzsindzser) név jutott eszembe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!