Tapasztalatok az elektromos (sokkoló) nyakörvről?
Figyelt kérdés
A magyar vizslám másfél éves,intenziven vadászik és az utóbbi időben képes előre sietni,és a maga feje után rohanni,a parancsszavakat figyelmenkivül hagyni...ezért elgondolkodtam az elektromos nyakörvön ...TAPASZTALATOK?2012. okt. 18. 20:32
1/20 anonim válasza:
vadászkutyáknál sűrűn alkalmazott kiképzési eszköz. A kiképződdel tudod ezt megbeszélni szerintem.
2/20 anonim válasza:
Szerintem inkább csak téged bírál felül. Kicsit a kapcsolatra rá kéne jobban feküdni, hogy mindig engedelmeskedjen, én addig nem tennék rá elektromost.
3/20 anonim válasza:
azért ez vadászkutyáknál nem egészen ugy működik, mint otthon a kis családi kedvencnél. itt pillanatokat kontrollálnak. De szerintem önállóan ne kezdj bele.
4/20 anonim válasza:
Egyedül semmiképpen, mert nagy kárt okozhatsz, kiképzővel beszélj először.
5/20 anonim válasza:
Elképzelem, ahogy a XV. században felcsatolták az elektromos nyakörvet a vadászkutyára, mert nem bírták megnevelni...
6/20 anonim válasza:
De a 21. században élünk.... ha van egy plusz lehetőséged akkor miért ne. HAAAA tudja hogyan kell használni, tudja hogyan kell szoktatni, hogyan kondicionálni a negatív megerősítésre és nem csak rátenni akarja és ész nélkül nyomkodni....
7/20 anonim válasza:
Értem. A XXIV. században pedig majd odaadjuk C3PO-nak, hogy etesse, nevelje, sétáltassa...
8/20 anonim válasza:
ma 22:11
Nem. A XV században torquatort használtak.
9/20 anonim válasza:
"Elképzelem, ahogy a XV. században felcsatolták az elektromos nyakörvet a vadászkutyára, mert nem bírták megnevelni..."
Nem, de a xv. században védőoltás sem volt, de ma már van, miért ne használjuk? Amúgy én azt gondolom, hogy ami hatékony és nem okoz lelki sérülést a kutyának, az jó módszerv és lehet alkalmazni. Nekem nem úgy tűnik, mintha a vadászkutyák különösebben lelki sérültek lennének.
10/20 anonim válasza:
ma 22:11
Nem. A XV században torquatort használtak.
ne irj ilyeneket, mert fogalma nincs mi az:) Biztos valami olyasfajta kiképző, aki egy évig nyalja a kutyuska fenekét, hogy végre leüljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!