Akiknek 10-12 év feletti kort élt meg a kutyája, ti mivel etettétek őket? És milyen fajtájúak voltak?
Nekem egy 15 éves Westiem volt, utolsó hónapokban pépesített konzerv kutyakaja, vagy riszt főztem neki.
14.5 éves koráig megevett bármit, akkor elkezdtek kihullani a fogai és járni sem tudott :( pelenkát kellett rakni rá
Köszi a válaszokat, de konkrétam tápmárkákra voltam kíváncsi vagy a házikoszt jellegére (pl külön nekik főzött vagy maradék). Csak kíváncsi vagyok mit kell etetni a kutyával hogy hosszú élete legyen.
2. válaszoló, nekem nem gond szerencsére ha drága a táp, meg tudom venni (szerencsére!!!). A 10 évet kutyaévekben értettem, nyílván nem emberévekre átszámítva... Attól viszont nem kell félni hogy csak tápot lesz hajlandó enni, egy kutya mindig vevő egy kis házikosztra.
A bullterrierem 17 éves volt,Ő külön neki főzött kaját evett(hús*tészta vagy rizs).
A végén,mikor vesebeteg lett,Hill's K/D tápot kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!