Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Cane corso- melyik kenneleket...

Cane corso- melyik kenneleket ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Korábban feltettem egy kérdést, hogy ajánljatok munkakutyákat, végül barátommal úgy néz ki, a cane corso mellett döntünk, mindkettőnknek szimpatikus, kívül-belül, azok alapján, amiket olvastunk. Érdekelne, hogy ki melyik kennelt ajánlja. Számoma elsősorban nem a kiállítási eredmények a fontosak, hanem hogy a kutya jó idegrendszerű és egészséges legyen.

2012. okt. 18. 08:35
1 2
 11/11 zstimi ***** válasza:
Én személy szerint nem szeretem semmilyen kutyafajtánál ha túltenyésztett a faj. Ott azért a túltenyésztés miatt lehetnek problémák. Egy ismerősöm 3 különböző fajtát is vett mindnél volt probléma. Én nem tudom kitől vettük a mi Cane corsonkat csak hogy Csepelen és első alomból való volt. Most 4 és fél éves semmi probléma vele. Viszont a DP szűrést csináltasd meg!!! Nekünk is ízületi bajos volt mert nem tudtuk hogy szűrésre kell vinni. De szerencsére elég volt a gyógyszeres kezelés és 2 éve panaszmentes!!
2013. aug. 8. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!