Anyósom kutyájától az egész ház kutya szőrős. Mit tegyek?
Kedvesem , nagyon tévedsz!
Lehet hogy pont te vagy lelki szegény , hiszen mindenki magából indul ki!
Ha annyira szereti a kutyákat , akkor gondozná és segítene neki , tanítani , hogy nem mehet fel az ágyra , megnyírná stb.... !
Nekem nagyon sok barátom van , jól érzem magam ,életerős vagyok , mindig a középpontba vagyok , vidám , el sem tudnád képzelni hogy mivel csajszi vagyok , de én eltudom hogy te milyen vagy ha ilyeneket írogatsz, de mivel 7 éve vagyok tenyésztő még jó hogy szeretem a kutyákat , de higgy amit akarsz , te sem vagy külömb senkinél!
Próbálj valami megoldást találni arra hogy ne mehessen be a szobátokba, valamint vedd rá a gazdáját hogy fésülje a kutya szőrét (lényegesen kevesebbet hullat majd) vagy irány a kozmetikus és vágassátok le. Nekem is pincsim van. :) Nyáron én is vágatom a szőrét mert nagyon hullik. Naponta nem tudom hányszor kefélem olyankor a szőrét. Na meg a szőnyegeket rendszeresen :D
Vágatva a szőre: [link]
Itt meg nem volt de még vagy hét hónapos volt szóval viszonylag kicsi volt a szőre:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!