Filozofikus kérdés, számomra érthetetlen, és nem tudom elfogadni?
Nah ha már ha itt tartunk a macskusz mért nincs pórázon? Jaaaah mert neki lehet, mert szegény cicamicát nem lehet korlátozni a szabadságában??? .....
Az tény hogy csak visszahívható kutyát lehet elengedni azért egy icipicit túl reagálod a dolgot.. Ha egy pit el akarta volna kapni valamelyik macsekot akkor azt késsel se állítod meg elmondom neked. Ha meg nem ment oda akkor az nem rajtatok múlt erről ennyit.
Abban igazad van, hogy neveletlen, behívhatatlan kutyát ne engedjenek szabadon!
De ennyi erővel macska se legyen közterületen gazda nélkül :D Sajnos adódnak ilyen helyzetek, amiket ott helyben kell a lehetőségek szerint legjobban megoldani, hogy senkinek ne essen bántódása...
nekem is staffim van és egyetértek a kérdezővel abból a szempontból, ha nem tudja behívni őket, ne engedje már el őket. főleg ne hármat...
persze biztosan ismeri a kutyáit, de 3 kutya igenis falka. ha mondjuk a kérdező kutyája rosszul reagál a közeledésre és nekiesnek, akkor meg jön a hüledezés, meg a "eddig ilyet még sosem csináltak". sokszor én is póráz nélkül sétáltatok, de BÁRMIKOR adódhat olyan helyzet, amire az ember nincs felkészülve. jobb félni, mint megijedni ;)
Kérdező, te se vagy a vitában jó. Aki veled egyetért, annak örülsz, aki nem, azt meg elküldöd melegebb éghajlatra.
Fogadd el, a pit (nincs is Mo-n igazi pit, azt Amerikában tenyésztik) nem veszélyes kutya alapból. Bármelyik kutyából lehet vadállatot csinálni, mindegy milyen fajtájú. Egyesekből max könnyebb.
Szia!
Szerintem te megijedtél alaposan a kutyáktól - érthető módon - és ráadásul a macsekokat is féltetted.
A kutyát valóban pórázon kellett volna tartania a tulajnak, viszont azok a kutyák, bár kiváncsiak voltak nem támadólag léptek föl -ha így lenne most nem írogatnál ide:)
Mindez nem mentség értem én a fölháborodásodat, de kérdem én miért nem ott és akkor tisztáztad a dolgot?
Másik dolog, hogy szerinted egy kutya viselkedése kiszámíthatatlan.
Erre csak azt tudom neked válaszolni, hogy bár valóban ösztönlények, egy kutyáját megfelelően nevelő, ismerő gazda igenis ismeri a kutyáját, sőt sok esetben a kutyák viselkedését. Ezt azok szokták hangoztatni, akik általában mossák kezeiket ha probléma akad a kutyájukkal!!!
Vegyél nagy levegőt és higgadj le! Ha ilyen idegbajosan állsz mindenhez tényleg kiszámíthatatlanok lehetnek a kutyáid épp úgy, ahogy te viselkedsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!