Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Filozofikus kérdés, számomra...

Filozofikus kérdés, számomra érthetetlen, és nem tudom elfogadni?

Figyelt kérdés
Szóval: A Duna parton voltunk párommal,ahol a kecskék is vannak, meg kutyák meg mindenféle állat. Etettük a szegény sovány cicákat (de tök mindegy mit csináltunk). Egyszer csak egy hülye szemüveges nő jelent meg 4 kutyával, az egyik pórázon (valami keverék,de nagy), 3 pit bull meg szabadon. A lényeg, hogy a nő nem tudta fegyelmezni a kutyáit, és a 3 pit bull folyton odajött idegesíteni a kutyákat, és a párom nem győzte őket elzavarni, nehogy a cicákat, akik szerencsétlenek ott ettek, elkapják őket. Kérdezem én: MIÉRT NEM LEHET MEGKÖTNI A ROHADT KUTYÁKAT, HA KÖZTERÜLETEN VANNAK??? ÉS HA A GYEREKEMMEL VAGYOK EGYEDÜL, VAGY NETÁN AZ ÉN KUTYÁMMAL???? ÉS RÁVETIK MAGUKAT HÁRMAN, MIVEL FALKÁBAN VANNAK, BENNÜK VAN AZ ÖSZTÖN, FŐLEG EZEKNEK A VÉRÉBEN EGYÉBKÉNT IS JOBBAN FELSZÍNRE TÖRNEK A HARCI HAJLAMAIK, NEKEM NE MONDJA SENKI HOGY NEM, MERT NEM IGAZ!!!! A PÁROM ORDÍTOTT A NŐVEL, HOGY KÖSSE MEG ŐKET, DE MINT AKI SÜKET! LEGSZÍVESEBBEN MEGTÉPTEM VOLNA A LUVNYÁT!!!!! Én nagyon szeretem a kutyákat nekem is van kutyám cicám meg mindenem, de ez tűrhetetlen, és felháborító!!!! Szó szerint a kés ott volt a zsebünkben, ha nekimentek volna a cicáknak, nem érdekelt volna ha megharapnak, akkor rájuk támadunk elsősorban, aztán a nőt egy kicsit "megszorongattuk volna". Ilyenkor olyan, de olyan ideges tudok lenni, most is felidegesítettem magam, hogy leírtam a kérdést.

2012. okt. 17. 19:43
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
Pont ez az, hogy már nem kietlen, kisgyerekes családok vannak ott, kutyákkal, biciklivel stb, és van ott több állat is, mint akikről szó van, pl cicák, tiszteletbe kéne tartani, ugyebár a cicákat nem lehet megtanítani, hogy ne menjenek ki az utcára...Hangsúlyozom: mindig a gazda a hibás!!! A másik meg: láttatok ti már pit bullt vakvezetőnek??? őszintén, nem...van pl német juhász, labrador, golden,vizsla stb... de mindegy a lényeg, hogy ha én is sétáltatom a kutyám, pórázra teszem, mert tudom, hogy sokan nem szeretik ha szabadon van...
2012. okt. 17. 20:24
 12/41 A kérdező kommentje:
főleg akkor, ha azt a képet látjátok hogy a nőt (aki egyedül van) a kutya vezeti a pórázon,nem ő a kutyát,ordítozik a többi kutyájának, a 3 pit bull meg szarik a fejére.
2012. okt. 17. 20:26
 13/41 lakle ***** válasza:
82%
Nem értelek kérdező... A Szúnyog sziget pont, hogy szuper hely a kutyák elengedésére, meg ha a kecskéknél etettétek a cicákat akkor ott van kerítés is és a macskák, ha van menekülési útvonal sokkal ügyesebbek annál, hogy elkapják őket. Én mellesleg azt nem értem miért kell kóbor macskát etetni? Ugye ivartalanítod, féregteleníted is őket???
2012. okt. 17. 20:29
 14/41 A kérdező kommentje:
jaj istenem nem kóbor, ott laknak a kecskéknél. csak vittünk nekik kaját, ugyanúgy, ahogy szoktunk a kecskéknek is vinni. miért nem egy kutyafuttatóban engedik el a kutyákat? Hiszen azért vannak.
2012. okt. 17. 20:31
 15/41 A kérdező kommentje:
Én nagyon állatbarát vagyok, ezért is féltem a többi állatot nem is az állatoktól ,hanem a hülye emberektől. Véleményem: előbb tanítsa meg a kutyáit szót fogadni, és nevelje meg.
2012. okt. 17. 20:32
 16/41 lakle ***** válasza:
53%
ok, akkor nem kóbor. Szerintem egyébként egy kicsit túlreagáltad a dolgot.
2012. okt. 17. 20:34
 17/41 A kérdező kommentje:
nincs bajom, ha normálisan viselkednek a kutyák, de ezek bolondok voltak, nem fogadtak szót, a nő ordítozott, de a kutyák csak rohantak, és idegesítették a többi állatot. ezért voltam ideges.
2012. okt. 17. 20:37
 18/41 A kérdező kommentje:
na mindegy, azért köszi a válaszokat :) ezért van a gyik nem ? :)
2012. okt. 17. 20:42
 19/41 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, ha párod el tudta őket zavarni, akkor azok teljesen jó fej kutyák voltak, nulla fegyelemmel is.

De amúgy engem érdekelne, hogy valójában mit szeretnél megtudni. A moderátorok bizonyára vágták, nekem még nem esett le.

Amúgy múltkor én is ordítottam egy csávóval hasonló eset miatt, aki szintén úgy viselkedett, mint aki süket, azt hittem, ott helyben felrobbanok. Aztán kiderült, hogy tényleg süket.

2012. okt. 17. 20:53
 20/41 A kérdező kommentje:

A lényeg az lett volna, hogy miért kell a tűzzel játszani? De mindegy, túl van tárgyalva, mindenkinek megvan a saját véleménye, ezért kíváncsi voltam másokéra is. De ettől az enyém nem változott, csak szerettem volna megtudni másokét is. Ennyi, köszi:)

Hát igen, ha süket akkor ordibálhatsz vele :

De hidd el, a nő nem volt az, csak nem mert szólni mert tudta hogy igazunk van.

2012. okt. 17. 21:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!