Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a neve a nyújtottfejű...

Mi a neve a nyújtottfejű kutyának és mi a neve annak, amelyiket betiltották, olyan mint a rottweiler, csak vékony?

Figyelt kérdés
A nyújtottfejű általában fehér színű, milyen fajtájúak?

2012. okt. 17. 19:32
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
amstaff és a pitbul közt mi a különbség természetre és külsőre? mert külsőre én nem látok sok mindent. fül és farokvágást állatorvos megoldja? vagy ti le se vágatnátok? mennyibe kerülhet kb ennek az elvégeztetése?
2012. okt. 18. 14:51
 12/18 anonim ***** válasza:

Fület vágni tilos...

Itthon nem kapsz tk-s pittet (szaporítottat se, max annak hazudják).

2012. okt. 18. 15:14
 13/18 A kérdező kommentje:
Ha tilos, akkor hogy oldható meg? Ha nem törzskönyves, nem baj, csak vigyék valakit, aki megmondja, hogy faj tiszta?. Pitet chipeztetni lehet? Olyat olvastam, hogy nyilvánosan sétáltatni se lehet. Vagy akkor azt mondjam, keverék?
2012. okt. 18. 16:24
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Hűha...Ha ilyen kavarás van a fejedben, hogy a francba fogsz megnevelni egy ilyen kaliberű kutyát????

Mint mondtam, Mo-n nem fogsz találni pitet. Az FCI el sem ismeri, itthon csak elvétve van, mivel Amerikából kell hozni. Elhiszed, h aki Amcsiból hoz kutyát az nem fogja csak úgy osztogatni...

Semmilyen kutya sincs betiltva, ahogy már ezt is mondtam.

A chipet fajtától függetlenül KELL berakani, és nem csak lehet.

TK nélkül meg ne vegyél kutyát. Ha nem kell tk, akkor irány a menhely, gyepi, vagy fajtamentők.

2012. okt. 18. 17:05
 15/18 anonim ***** válasza:
Semmiképp sem kell nektek pit,nem tapasztalatlan embereknek való. Nem szabad fület vágni,de van olyan doki akit ez nem érdekel. Farkat soha nem is vágtak pitnek. Semmit nem értesz hozzá kérlek de vegyél ilyen kutyát. Egy ilyen kutya ha rossz kezekhez kerül akkor az baj is lehet....
2012. okt. 18. 22:34
 16/18 anonim ***** válasza:
nem, gyerek mellé semmi esetre sem vennék sem amstaffot, sem pitet. azért ez nem egy westi, hiába terrier :) nem tetszik a hagyományos angol staffordshire? egy ősi fajta, ragaszkodó és barátságos természetű, jól képezhető, bár nagyon energikusak, nem kanapékutyák ők sem. de mégsem olyan terhelt a genetikájuk, és bizonytalan a beszerzési forrásuk, mint a "felkapottabb" társainak. vagy az argentin dog? egy teljesen más természetű kutya.
2012. okt. 19. 11:35
 17/18 compactegon ***** válasza:

se fülét, sem farkát (ezt sosem szokták amúgy sem) nem vágatjuk.

továbbá ha nem baj, ha nem törzskönyves csak faj(ta)tiszta legyen; nos ha nincs törzskönyve, akkor nem fajtatiszta :)

keveréket meg bárhonnan hozhatsz nem igaz?

2012. okt. 20. 10:36
 18/18 A kérdező kommentje:

Igazatok van :)

Össze lettem zavarva, nem szeretnék olyan kutyát, amihez nem értek gyerek mellett kisérleti alanynak, de meg akarom tanulni, hogy bánjak vele. Örök dilemma. Lehet olyat kéne beszereznem, amilyeneket írtatok, nem pit, de mégis hasonlít rá. Legalább az anyósomék sem kapnának szívinfarktust.

2012. okt. 20. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!