Mi a neve a nyújtottfejű kutyának és mi a neve annak, amelyiket betiltották, olyan mint a rottweiler, csak vékony?
Fület vágni tilos...
Itthon nem kapsz tk-s pittet (szaporítottat se, max annak hazudják).
Hűha...Ha ilyen kavarás van a fejedben, hogy a francba fogsz megnevelni egy ilyen kaliberű kutyát????
Mint mondtam, Mo-n nem fogsz találni pitet. Az FCI el sem ismeri, itthon csak elvétve van, mivel Amerikából kell hozni. Elhiszed, h aki Amcsiból hoz kutyát az nem fogja csak úgy osztogatni...
Semmilyen kutya sincs betiltva, ahogy már ezt is mondtam.
A chipet fajtától függetlenül KELL berakani, és nem csak lehet.
TK nélkül meg ne vegyél kutyát. Ha nem kell tk, akkor irány a menhely, gyepi, vagy fajtamentők.
se fülét, sem farkát (ezt sosem szokták amúgy sem) nem vágatjuk.
továbbá ha nem baj, ha nem törzskönyves csak faj(ta)tiszta legyen; nos ha nincs törzskönyve, akkor nem fajtatiszta :)
keveréket meg bárhonnan hozhatsz nem igaz?
Igazatok van :)
Össze lettem zavarva, nem szeretnék olyan kutyát, amihez nem értek gyerek mellett kisérleti alanynak, de meg akarom tanulni, hogy bánjak vele. Örök dilemma. Lehet olyat kéne beszereznem, amilyeneket írtatok, nem pit, de mégis hasonlít rá. Legalább az anyósomék sem kapnának szívinfarktust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!