Milyen eszközökkel lehetne a kutyába "erőszakolni" egy kis folyadékot és táplálékot? S o s
Figyelt kérdés
Az állatorvos kullancs által okozott gyulladást diagnosztizált,kapott szurikat.Csütörtököt ill. pénteket mondta h addig nem fog enni,csak az a baj h inni sem akar.Nagyon gyenge,nem tudom h életben marad e.A lényeg h minden praktika érdekel h mivel tudnám életben tartani.Holnap kell újra telefonálni a dokinak a kutya állapotáról,de addig is szeretnék tenni érte velemit!!!Minden tipp,segítség érdekel!!!!!!2012. okt. 17. 19:14
1/7 anonim válasza:
de ilyenkor infúzióra kéne rakni,ez egyértelmű,főleg ha le van gyengülve.
Otthon csak annyit tudsz hogy fecskendővel itatod,vagy megpróbálhatsz joghurtot,kefírt adni neki ha nem tud enni,de azt tudja nyalni és van benne valamennyi tápérték.
3/7 anonim válasza:
Próbáld meg a kezedből etetni.
Ha száraztápot szokott kapni, akkor áztassad vízbe, hagyjad, hogy megduzzadjon, és ha kell, akkor egyesével add a szájába.
Nem vagyok híve a konzerveknek, de azzal is lehet próbálkozni.
Vagy ha van otthon vmi gyümölcs, pl. körte, azt is lehet.
4/7 anonim válasza:
Húslevest turmixolj össze neki, és van az a mosogatós flakon aminek olyan csőrös a vége. Azzal próbáld meg megetetni, ha kell told le neki mélyre. Nálunk ez vált be parvó után.
5/7 anonim válasza:
Fecskendő kéne, amit ilyenkor maximum ügyeletes gyógyszertárból szerezhetsz.
Vízbe áztatott száraz tápot próbáld meg. Falatonként beleteszed a szájába, úgy sem eszi meg? Az lenne a jó, ha tudnád valamivel adagolni a vizet a szájába.
6/7 anonim válasza:
Nekem azt mondta az orvos, amikor kullancs volt a kutyámba és majdnem belehalt, hogy enyhén cukros vizet adjak neki injekciós fecskendőből. Másnap erősítő szurikat kapott, utána lett jobban.
7/7 anonim válasza:
Nekem ami ilyenkor bevállt kutyánál az a tojás.Kicsit erőszakos módszer de bevállt.Leütsz egy tojást majd hátradöntöd a kutya fejét és szétnyitod a száját. Majd öntsd le a torkán és addig tartsd hátrafelé a fejét míg le nem nyeli.Persze egy nem elég legalább vagy 2-3 darabot egymás után.Majd később ismételni. A tojásban flyadék is van a tápanyagokról nem is beszélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!