Tudja vki h mit jelenthet ha a kiskutya hasfalán dudorokat tapintok különböző helyeken, mintha hurkás lenne a hasa? És néha olyan mintha mozogna
Szerintem vidd állatorvoshoz, biztos ami biztos
Ha bizonytalan környezetből hoztok kutyát, mindig vigyétek dokihoz! Én még a megbízható helyről hozott kutyámat is elvittem az első napon, a biztonság kedvéért
Szia!
Mennyi idős a kutyus?
Fiú, vagy kislány?
A kistestű kutyusok hamar ivarérettek, akár már 6 hónapos korban, nem lehet, hogy vemhes szegény?
Ha férges volt, akkor a féreghajtót folyamatosan kellene adni, amíg ki nem ürül.
De amúgy nem lehet, hogy teleette magát, és a beleiben a kaja/kaka dudorodik kifelé? Csak azért kérdem, mert a blökimnek a hasán hatalmas nagy "dudorok" jönnek elő, ha rendesen bezabál.
Szia!
9 hetesen akkor a vemhességet kizártuk.
Szerintem menj el vele dokihoz, ez a féreg dolog nem játék, akár bele is pusztulnak a kiskutyák, mert a férgek elszívják előlük a tápanyagot.
Egy 10 cm hosszú féreg mozgását simán érezni a hasfalon keresztül, egy bolognese nagyon kicsi, van esély, hogy a giliszták fészkelődnek, ha megpiszkálod őket.
Szegény kis jószág.:(
Amúgy kedve milyen?
Gondolom, hangja sincs, örül, hogy nálatok lehet, elkerült attól az igazi féregtől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!