Meddig normális, ha egy kiskutya még nem szobatiszta?
Persze, hogy nem szobatiszta, ha rászoktattad a pelenkára és még mindig ott van neki.
Balesetek lehetnének ebben a korban persze, de az, hogy pelenkára végzi a dolgát... No comment.
Már hogy lenne szobatiszta, ha a lakásba végzi a dolgát, még ha pelenkára is?
A szobatisztaság azt jelenti, hogy nem a szobában/lakásban végzi a dolgát.
egy kutya akkor szobatiszta ha NEM pisil kakil a házba!
8hetesen hoztam el a labimat:D 2hétig 2óránként jártam le vele még éjszaka is és 10hetes korára már nem kakilt és pisilt be! szóval 9 hónaposan ez elég érdekes:D
9 hónaposan nagyon gáz...
Fannykára meg ne hallgass, ő szerti otthon szagolni a pisit meg a sz@rt...
Oh, hát akkor teljesen normális :)
Írod, hogy kint is, bent is végzi a dolgát..
Pelenkát vegyétek fel, mert összezavarjátok vele.
Vigyétek ki 2 óránként (ill. evés-ivás-alvás-játék után a kölykök szinte mindig pisilnek, ezt is kalkuláld bele)!
Inkább takarítsatok az első időben, mert ha rászoktatjátok a pelenkára, később nehezebb lesz leszoktatni róla!
Előttem már írták, hogy milyen hamar meg tudják tanulni, hogy kint végezzék el a dolgukat, viszont az ugye más kérdés, hogy mivel még picik, nem tudják tartani sokáig a pisit/kakit.
Nekem szintén nagytestűm van, nagyjából 7 hónapos volt, mire kibírt 8-9 órát pisi/kaki nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!