Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Igaz hogy az uszkárnál van...

Igaz hogy az uszkárnál van egy ritka szín ami az aprikot és a fehér közt van?

Figyelt kérdés

Nekem most lesz középuszkárom és akitöl veszem mondta anya-apja fehér a kuytusnak és mégis iylen halványos apricotok születtek (az aának voltak apricot rokonai)

már 7 hetesek és még mindig oylan színüek.Igaz hogy ez ritkaság?

2009. aug. 7. 13:39
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:

file:///C:/Documents%20and%20Settings/User/Asztal/kutyim/h.jpg

muhaha...amúgy rossz a kép, szóval yilen szép világos zsemle színü, a fülei élénkebbek.szépkutya. bibibi

2009. aug. 10. 18:49
 42/46 anonim ***** válasza:
Ne a C meghajtóról rakj már fel képeket te. Majd gondolod belemászok a számítógépedbe? Töltsd fel ide: www.kepfeltoltes.hu
2009. aug. 10. 22:18
 43/46 A kérdező kommentje:

bocsi valahogy azt gondoltam ez igy jo: D nem értek én mindenhez.

[link]

[link]

2009. aug. 11. 13:28
 44/46 anonim ***** válasza:
Ilyen szín nincs,a kutyus tényleg "hibás".De ha szereted (már pedig látom hogy szereted) akkor teljesen mind1.Nagyon kis aranyos.Nekem is "hibás" kutyám van de nemérdekel.Legalább nem fog veled szembe jönni az utcán még egy ilyen,mert különleges,ha meg nem akarod kiállításra vinni akkor meg télleg mind1. Jó kutyázást :D
2009. aug. 11. 18:40
 45/46 A kérdező kommentje:
köszi!
2009. aug. 11. 18:43
 46/46 anonim ***** válasza:
Aranyos.
2009. aug. 11. 19:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!