Igaz hogy az uszkárnál van egy ritka szín ami az aprikot és a fehér közt van?
Nekem most lesz középuszkárom és akitöl veszem mondta anya-apja fehér a kuytusnak és mégis iylen halványos apricotok születtek (az aának voltak apricot rokonai)
már 7 hetesek és még mindig oylan színüek.Igaz hogy ez ritkaság?
Akitől veszed, egy szaporitó:
az uszkárokat egymással párosítani csak azonos színű és méretű egyedekkel lehet: magyarul ha a fehér apának apricot rokonai vannak, ott baj van ... valoszinuleg ez ütött ki a piciken.
Az uszkár fajta FCI által elismert színei: fekete, barna, fehér, ezüst, apricot (orange), red ....
nincs picit apricot-picit fehér ...
a fajtaleirásból probáltam meg neked idézni: az a kutya egy a fajta tenyésztési elöirásainak nem megfelelöen "tenyésztett" kutya ...
nem ritka szín, hanem egy olyan szín amit nem ismer el senki ... ennyi erövel vehetsz rózsaszint is ... az is csak keverék lesz
hogyhogy keverék? uszkár-uszkár vagymi?:D azjokis mixXD
rózsaszin ninc is...debefesthetem : D
Nem,nincs ilyen ELFOGADOTT szín.És akitől veszed SZAPORÍTÓ.A kutyád meg keverék.persze ezzel nincs semmi baj,ugyan olyan aranyos lesz,de nem fajtatiszta.Ugyan olyan színűt csak ugyan olyan színűvel lehet pároztatni.
Teljesen igazat mondott az első válaszoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!