Volt már dolga valakinek ilyennel?
Az semmit nem jelent, hogy tenyésztőtől vetted. 100 generációra visszamenő tiszta vérvonallal rendelkező kutyának ugyanúgy lehet bármi szervi baja, mint egy keveréknek.
Nem hiszem, hogy a 2 dolog összefügg. A pajzsmirigy tiroxin és kalcitonin hormonokat termel, amik nem befolyásolják a szívműködést.
Viszont , lehet, most majd megkapod, nem néztél utána, milyen tenyésztőtől vásároltál:))
Sajnálom, hogy beteg a kutyád.Végül is miért nem az orvosodnak teszed fel a kérdéseidet?
Írj fel magadnak mindent, amik felmerülnek benned. Aztán kérdezz. Jó orvos válaszol neked.
Mestertenyészetből is kerülhet ki beteg kutya, mert a genetika a legnagyobb odafigyelés ellenére is űzhet csufot az emberből.
Az én kutyámnál is volt ilyen probléma (pajzsmirigy) én akkor álltam le a tápokról. 1 hónapos Leventa kurát kapott. Amióta természetes táplálékkal etetem, az égvilágon semmi baja, és az értékei is rendben vannak.
Ha a szivről biztosak akarsz tudni, akkor Dr. Wrabély Tamás az országban a legjobb őt keresd fel. ( Bp. XIII. ker)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!