Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Volt már dolga valakinek...

Volt már dolga valakinek ilyennel?

Figyelt kérdés
A kutyánkról kiderült, hogy pajzsmirigy alul működése van ezt a vérvétel 100%-ban be is bizonyította. Viszont a vizsgálatok során kiderült hogy a szíve is aritmiásan ver, olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek ez lehet a hormon hiány oka vagy a szívével is bajok lehetnek? Jelezném tenyésztőtől vett kutya, nem szaporított!

#aritmia #pajzsmiriy
2012. okt. 16. 13:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Az semmit nem jelent, hogy tenyésztőtől vetted. 100 generációra visszamenő tiszta vérvonallal rendelkező kutyának ugyanúgy lehet bármi szervi baja, mint egy keveréknek.

Nem hiszem, hogy a 2 dolog összefügg. A pajzsmirigy tiroxin és kalcitonin hormonokat termel, amik nem befolyásolják a szívműködést.

2012. okt. 16. 13:53
 2/5 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem jelent semmit, csak nem akartam hallgatni, hogy minek veszel szaporítótól kutyát...
2012. okt. 16. 13:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Viszont , lehet, most majd megkapod, nem néztél utána, milyen tenyésztőtől vásároltál:))

Sajnálom, hogy beteg a kutyád.Végül is miért nem az orvosodnak teszed fel a kérdéseidet?

Írj fel magadnak mindent, amik felmerülnek benned. Aztán kérdezz. Jó orvos válaszol neked.

2012. okt. 16. 15:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Mestertenyészetből is kerülhet ki beteg kutya, mert a genetika a legnagyobb odafigyelés ellenére is űzhet csufot az emberből.

Az én kutyámnál is volt ilyen probléma (pajzsmirigy) én akkor álltam le a tápokról. 1 hónapos Leventa kurát kapott. Amióta természetes táplálékkal etetem, az égvilágon semmi baja, és az értékei is rendben vannak.

Ha a szivről biztosak akarsz tudni, akkor Dr. Wrabély Tamás az országban a legjobb őt keresd fel. ( Bp. XIII. ker)

2012. okt. 16. 16:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Kedves 3. válaszoló, egy olyan kennelből való a kutya amit itt is nyugodt szívvel ajánlott mindenki az adott fajtával kapcsolatban, ahogy a 4. is írta kikerülhet beteg kutya bármilyen kennelből, nem ez a problémám. Meg az állatorvosnak is feltettem a kérdést és Ő sem tudott rá válaszolni csak így, épp ezért csinálja a további vizsgálatokat. Inkább személyes tapasztalatra lettem volna kíváncsi.
2012. okt. 16. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!