Bőrdaganat kutyáknál? Van itt valaki, akinek a kutyusa ebben a betegségben szenvedett? Milyen kezelést kapott, túlélte, mik az esélyek?
MIÉRT NEM AZ ÁLLATORVOST KÉRDEZED??:O
Itt kérdezősködsz, amikor a kutyád daganatos??
Honnan tudjuk, hogy mekkora az a folt, jó vagy rossz indulatú-e a daganat, áttétes vagy nem?...
Igen, kezelés nélkül belehalhat.
A kezelést minél előbb meg kell kezdeni, és az sem tesz jót neki, hogy nincs a gazdájával. Sőt, igazából jelentősen rontja a túlélési esélyeit.
Beszélj minél előbb egy orvossal - vagy az ismerősöd, akinél van a kutya -, és a kutya sportoljon minél többet, amit szeret... Fontos, hogy minél több sikerélmény érje, hogy az ösztönenergiáit kellőképpen elvezethesse.
Ez a gazda nélkül elég nehézkes, de mindenképpen megéri foglalkozni ezzel.
Kérjétek kiképzők segítségét.
(De ne akárhova vigyétek, mert a "falusi" kutyasulik, akik havi 6-10.000-ért bénáznak még ronthatnak is a dolgon...)
Tükörsulis ŐV-re ha elmondod, hogy daganatos a kutya, lehet, hogy soron kívül (alap és középfok elvégzése nélkül) be tudnak vállalni, ez attól függ, milyen a kutya kötődése az ismerősödhöz.
A tükör ŐV-vel gyógyítanak daganatot, vese és májbajokat, epilepsziát. (vannak esetek, amikor a kutya meg is gyógyul, van, amikor az epilepsziát pl. kordában tartja, de olyan is, hogy halálos beteg kutyák állapotát, akikről rég lemondtak az orvosok szinten tartja, ezzel évekkel meghosszabbítva a kutya életét.)
(Ez nem vicc, meg nem ilyen ezotérikus marhaság... az embereknél sem véletlen, hogy a stressz önmagában is rákkeltő hatású. A jókedv, a nevetés hatására immunerősítő anyagok termelődnek. Napi 30-50 rákos sejt képződik egy ember testében, ezeket a jól működő immunrendszer kivédi. Ha viszont stresszelsz, az immunrendszered nem 100%-on működik, így könnyen "becsúszhat" egy rákos sejt a rendszerbe... és ebből lesz a baj. A kutyáknál ez ugyanígy működik... Csak náluk nem az a stresszfaktor, hogy kirúgnak-e a munkahelyemről, hanem hogy van-e megbízható vezetőm, vagy nincs. El tudom vezetni az ösztönenergiáimat, vagy nem?...
A tükör őrző-védő a lehető legmagasabb ösztönszintű közös akció, ami a gazda irányítása alatt történik. Olyan ez, mint egy immunterápia.
Ne késlekedj intézkedni, mert a rákos sejtek elég gyorsan terjedhetnek!
(És vizsgálják meg, más szerveket nem érint-e a rák.)
Elolvastam, értem...
Angliából is felhívhatod a dokit, vagy az ismerősöd menjen vissza...:)
A lényeg, hogy minél hamarabb kapjon orvosi ellátást.
Jobbulást a kutyusnak!
Az én kutyusom épp most van a 3. stádiumban :(. Visszafordithatatlan mostmár... remélem, hogy időben észrevettétek... Az egész testén el van terjedve és mindenhol kis bogocskék vannak, egészen fel a nyakág. Néha nagyon rosszul érzi magát, de még nem szeretnmén elaltatni. Viszont már igy sincs sok ideje :(.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!