Ihat-e a hasmenéses betegségben szenvedő francia bulldogomkecsketejet?
Mitől van hasmenése? Mennyi idős? Mióta van hasmenése?
Nem tudom miért akarsz neki tejet adni. Egy gyereknek se adunk tejet ha hasmenése van.
Ha több napja hasmenése van, akkor állatorvos! Nagyon sok betegség tünete lehet.
Ha nagyon pici és szopnia kéne (ráadásul oltatlan szukától származik) akkor most azonnak hívd a dolkit. Eszedbe ne jusson kecsketejet adni neki, kutyatejporból készült táp kéne neki, de a legjobban a doki, hiszen rengeteg fertőző betegsége lehet!
Először is doki!!
Azon kívül nekem macskám van, aki sokat beteg, főleg hasmenéses és neki nagyon jót tesz ilyenkor a kecsketej. De ő macska és tudják, hogy milyen betegsége van, ezért előbb mindenképpen nézesd meg a kutyádat!
Csatlakoznék az előttem szólóhoz. Vagy az Állatorvosi Egyetem, vagy olyan egy mindennel (laborral is felszerelt) rendelő. Ahol egy helyen mindent el tudnak végezni. (Az én állatorvosom pl. egy teljes bélsárvizsgálatot 2500 Ft-ert csinál, mert van saját laborja, felszerelései.)
Nem azért írom ezt, hogy az orvosod tudását kritizáljam, de főleg ilyen esetben olyan helyre érdemes vinni a kutyát, ahol megvannak a lehető legjobb diagnosztizálás, gyógyítás feltételei.
A kecsketejről nem tudok véleményt mondani, mert az a betegségtől, a kutyától is függ, hogy jó-e neki, vagy nem.
Szia!
Amíg nem derül ki az ok addig a tejtermékeket kerüld!
Az ilyesfajta idült probléma allergiára utal.
Próbálj meg először csirkefehérje-, majd kukorica,- végül szójamentes tápokat havi váltásban 5 napos átállással.
Ez a három leginkább allergén összetevő.
Addig is a napi széntabletta és a vitaminpótlás ajánlott!
Mindenképpen konzultálj az állatorvosoddal!
előző voltam:
ha a tápokat ugyanabból a márkából veszed amit jelenleg használsz akkor nincs átállási idő.
szia!
tudok ajánlani egy jó oldalt www.kutyas.hu , baloldalt megtalálod Doki fórumát, lehet ő is tud segíteni.jah és oda regizni kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!