Hányszor egyen a 2 hónapos Német Juhászkiskutyám?
Valaki azt mondta, hogy naponta 3x vagy akár 4x is. De az nem túl sok? Tegnap, meg ma nagyon hígat kakált. Azt mondták a szüleim, hogy túl etetem. Tegnap adtam neki egy kis Darling Junior konzervet is a száraz táp mellett. Kapott egy jutalomfalatot is.
Holnap külföldre visszük(nem az én hülyeségem), másfél nap autóút(!) Mit tegyek a kis hordozójába, hogy könnyebb legyen útközben tisztítani? Hogyan érhetném el, hogy szilárdat kakáljon? Pelenka? Nagyon sajnálom...
a konzervtől mindig kicsit megye a hasuk, amúgy milyen táppal eteted?
a darling, pedigree, chappy és társaik nagyon rossz eledelek, inkább brit care, purina pro plan, acana, orijen, t.o.t.w. stb...
2-3 etetés elég, kis adagokban. aztán majd csökken 2-re.
de ugye nem egyfolytában autózás az a másfél nap? óránként tartsatok pihenőt, hogy pisilhessen az a kiskutya. Neki is jobb, ha nem tojja össze a hordozót meg nektek is.
1: 3szor elég lesz
2: ne adj neki darlingot és társait. Előttem már leírták mivel kéne inkább etetni.
3: űtlevele van?
4: a pelenkát felejtsd el, időnként álljatok meg és úgy majd keveset kell takarítani. Viszont készüljetek fel rá, h nagy valószínűséggel hányni fog, nem is keveset.
3-4 az jó. A konzervtől nemcsoda, ha megy a hasa... milyen tápot kap?
Utazás előtti este már ne nagyon egyen max egy nagyon keveset mert össze fogja hányni magát. Útközben álljatok meg többször és a kiskutya alá olyat tegyél amit könnyű cserélni (mondjuk újságpapírt)
Adj neki rizst a táp mellé plusz kefírtet és az szépen helyrerakja majd a hasát
* "mert nem a napi adagját osztod 4 felé"
Helyett: "mert A napi adagját osztod 4 felé"
Minden tápnak van ajánlott napi adagja. Azt kell elosztani a napi etetésekhez. 8 hetes nj , ha megfelelően fejlődik, már elég nagy a napi 3x-ri etetéshez.
Az autóút folyamatosan lesz, vagy megállsz valahol hosszabb pihenőre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!