Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Pofátlan kutya?

Pofátlan kutya?

Figyelt kérdés

a probléma az, hogy van egy szemtelen pofátlan kutyám. ez az eb, egy tündér minden parancsot teljesít, nem rendetlenkedik mindaddig, míg egyedül nem marad, vagy sétálni nem megyünk. ha egyedül marad, tuti csinál vmi rosszaságot. szétkap egy újságot, ellop vmit.

ha pedig sétálunk, amíg pórázon van addig semmi para, de ahogy lekerül gondok vannak a behívással.pedig következetesen nevelem. bár lehet még csak azért van ez mert kicsike (4 hónapos) ül, fekszik, marad, ugat, hozd vissza, tedd le, - parancsokat biztonsággal tudja, de a behívás az necces. senki másra nem hallgat csak rám. mielőtt vki azt mondaná h nem vagyok falkavezér a szemében ezt máris megcáfolnám. behódoló, és megalázkodó velem szemben. ja és beagle :D lehet ezért megy nehezen a behívás. jöhetnek a JÓ tanácsok (:

2012. okt. 14. 00:05
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

ja és a behívás a legbiztosabban természetesen itthon megy, aztán a párom családjánál is egész tűrhető, ahol van egy nagy kert és oda is elvisszük hetente párszor,(itt is imád kommandózni)

ha nincs kutya (vagy nagy tócsa xD)a közelben akkor póráz nélkül követ szépen lábnál - séta közben,

annyi a gáz vele, h ha belejön a játékban pl a városligetben akkor elég nehéz kizökkenteni de ez normális, látom sokszor h a gazdáknak nagy mumusa ez.

de minden ki bolondsága ellenére egy szuper kutya (:

dobok is róla képet (:

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. okt. 15. 08:30
 12/15 Andizsuzsi ***** válasza:

"ja és ha gyerekem lesz? semmi. vagy te összehasonlítod a gyereked a kutyáddal"

Érzékeny pontodra tapintottam? Egyébként nem, nálunk a kutyának joga van kutyának lenni. Én csak a te első hozzászólásodra reagáltam.

2012. okt. 15. 08:52
 13/15 anonim ***** válasza:
Senki nem azt mondta, hogy ne neveld, hanem hogy ne akard, hogy túl gyorsan felnőjön, mert árt a személyiségének. Ha túl sokat rombol egyedül, vegyél szobakennelt, vagy zárd be egy olyan szobába, ahol nem okozhat sok kárt. Illetve ha zavar, hogy ilyen hebrencs, akkor ugye eleve nem kölyköt kellett volna választani.
2012. okt. 15. 09:08
 14/15 Andizsuzsi ***** válasza:
Kedves kérdező! Amúgy távol áll tőlem, hogy bántani akarjalak. De van egy szinte tökéletes állatod, jól nevelt, sokat foglalkozol vele, elmodásod alapján mindent hoz, amit egy ennyi idős kutyának kell, sőt sok dologban "túlképzett", Egyetlen gond vele, hogy nem teljesen megbízható a behíváskor. Ez szerinted a szemtelen és pofátlan?
2012. okt. 15. 09:16
 15/15 A kérdező kommentje:

én reagáltam kicsit túl a kérdés kiírásakor egy dolgot, ezért így vezettem le a feszkót h írtam egy kérdést (: de igazatok van semmi okom a panaszra.

gyerek - kutya párhuzam :D na igen ez ilyen kritikus pont nálam, de ha kissé éles volt a válaszom bocsánat (:

akumi: nem dehogy zavar h hebrencs, kizárni nem zárom (pl az előszobába) én sem szeretném, ha ez történne velem ha kutya lennék. idő kérdése és kinövi majd ezt. addig meg marad a stratégia h kutyabiztossá tettük a házat :D

vezetékek elrejtve, cuccok ugrómagasság fölé pakolva stb

2012. okt. 15. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!