Jatek a kutyaval es agyerekkel?
A fiam 6 eves es van egy kutyank maltai selyemkutya. Amikor a fiam jatszik vele, szerintem nem vigyazz elege mert a kutya neha vonyit vagyis egy masodpercig talan olyan hangot adna ki. Ilyenkor mindig veszekszem a fiammal, de a kutya mindig szalad hozza hogy jatszanak. szazszor mondtam neki hogy ovatosabban, de o mindig igy jatszik vele, vagyis azt mondja nem csinalt semmit.
A kutyanak gondolom faj azert ad ki ilyen hangot.
Az utolsóval egyetértek, én is ezt mondom.
De már miért is kéne mennie a kutyának?
Ezt az egyet nem értem.
Balesetek előfordulhatnak, ritkán én is véletlenül pl rálépek a lábára (vagy ő az enyémre :D)...
Te ismered a fiadat, ha szerinted képes felfogni, hogy hogy kell bánni egy kutyával és nem az a típus aki húzza a fülét-farkát, tépi a kutya szőrét, csak szimplán játszik vele és ezt ő is és a kutya is láthatóan élvezi, akkor nagy baj szerintem nem lehet. Ha a fiad közelít hozzá vagy hívná játszani és a kutyuson látszik, hogy ez neki nyűg, akkor ott már figyelni kell, mert valami nincs rendben. Lehet csak fáradt az eb, de lehet durván játszik/játszott vele a fiad.
Szerintem a veszekedést felejtsd el, hívd fel rá szépen a figyelmét (bár már szerintem vagy 100x megtetted), hogy hogyan kell bánni egy kutyával, mi az amit nem szabad. Ha néha, nem állandó jelleggel(!) 1-2mp-ig valami fura hangot hallasz, de odanézel és minden rendben, akkor vegyél egy nagy levegőt és nyugodj meg, valószínűleg nem történt semmi érdemleges.
Imadjak egymast, egyutt alszanak, bar nekem ez sem tetszik de beletorodtem, hogy a labanal alszik a kutya. Amikor jatszanak es a kutya neha felnyuszit, elhozom tole, de mindig vissza szalad hozza!
Kertem, mondtam szepen, magyaraztam neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!