Miért csinálja ezt a kutyám minden kutyával?
Az én kutyám is nagyon domináns...egy ideig hagyom a pózolást, de a meghágást és a másik kutyára való mancs-fej rátételt szigorúan tiltom...kivéve szukánál: ott a kis mancsolást engedem, hátha játék lesz belőle.
Van egy ivaros kan boxer ismerősünk...folyamatosan, 1-2 éve csesztette Argos-t, nem értett a morgásból, elfordulásból, csillapító jelekből, odakaffantásokból sem...ilyen gond főleg boxerekkel, amstaffokkal és bulldogokkal volt nekünk eddig...szóval mindig gazdi és én szereltük le a boxost :D Aztán mostanában ritkán találkoztunk, a boxer már nem nyalakodott és tolakodott annyira Argos személyes terébe, viszont Argos csúnyán morog rá, borzol és menne neki...ma este is egy ivtalan szukával sétáltunk, mikor taliztunk a boxerrel...a boxos a szukát hívta játszani, a szuka elcsattogta magától, Argos is indult volna a boxosra, de egy nem-re mégse...a morgásról sikerült letiltani, de látszott, hogy tök feszült a szituban...a szuka odacsattogott a boxosnak, aki véletlen Argos-nak ment, Argos egy vicsorgásos-morgással elintézte a dolgot, persze nem szidtam le ezért...
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy amíg letiltható, elhívható a kutyád, addig nincs mitől félned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!