Amikor beteszem a kocsiba,össze-vissza karmol és remeg mert annyira fél az utazástól.
Általában mindig hányik,volt hogy négyszer is mig leértünk a Balcsira.
2009. aug. 6. 16:55
1/9 anonim válasza:
Az állatorvoshoz is gondolom kocsiban szoktátok vinni és lehet attól tart, hogy megint odamentek. Biztos van valamilyen rossz élménye a kocsival kapcsolatban, lehet, hogy az nem kellemes neki, hogy mindig hány és ezért fél a kocsiban.
2009. aug. 6. 17:01
2/9 A kérdező kommentje:
Nem emlékszem h lenne vmi rossz élménye a kocsiban.
Annyira parázik a kocsitol,hogy már hányik...
Nem tudom mit csináljak vele!
2009. aug. 6. 17:09
3/9 anonim válasza:
nem mentetek gyorsan?egyszer volt egy kutyám.el volt a kocsiban,deha a gázpedálra léptünk ugyan ez volt a baja.a hányás attól van,hogy felrázodnak a belei.utazás előtt ne adj neki enni!nekem bevált
2009. aug. 6. 17:43
4/9 A kérdező kommentje:
Nem adtam neki én sem enni,sőt még hányás elleni gyogyszert is adtam neki egy pici darabot,de rájöttem h semmi értelme,mert annyira fél,hogy ugyis hányni fog.
Csak elég kellemetlen,hogy utazunk a kutya meg egyfolytában hányik,és nem szeretném ha még 10-15évig ez lenne:(
Elég sokat megyünk vidékre.
2009. aug. 6. 18:09
5/9 anonim válasza:
Doki fel tud írni utazás előttre tablettát. Menj el, konzultálj vele, hogy mit ajánl erre!
2009. aug. 6. 18:54
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. aug. 6. 20:59
7/9 anonim válasza:
Mennyi idős a kutyus? Otthon nem szokott bele ülni az autóba? Az enyém meg van őrülve a kocsikázásért, állandóan csavarogna. Igaz őt 2 hónapos kora óta szinte mindig visszük magunkall ami heti 2 alkalom minimun, de inkább több. Próbáljátok meg, hogy csak beültök vele a kocsiba, dícsérgessétek, hátha rákap. Az enyém oda ül a kocsi elé, beengedem és ott szokott aludni! Sok sikert és kitartást!
2009. aug. 6. 21:42
8/9 A kérdező kommentje:
Másfél éves.Már nagyon pici kora óta utazgatunk vele,anyumék vidéken laknak,ugyh hetente leszoktunk menni.
Anyumék kutyája is imádott kocsikázni,szoval nem értem miért nem szereti,föleg h pici kora óta megyünk mindenhéten Balcsira.
Köszönöm a válaszod!:)
2009. aug. 6. 21:48
9/9 anonim válasza:
embernek való gyógyszert adtál neki vagy állatorvos által felirtat?nem mindegy!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!